Menu background

“EMBRACE THE POWER
OF SOCIAL MEDIA”

Als ondernemer kan je er niet meer onderuit, een social media profiel is essentieel in deze digitale wereld. Vooral Gen-Z gebruikt sociale media, zoals Instagram en TikTok, tegenwoordig als vervangende zoekmachine om op zoek te gaan naar hippe hotspots en restaurants. Zou zonde zijn als jouw onderneming tijdens deze zoekresultaten niet naar boven komt, toch?!

Bij Regards Lauryn begrijpen we maar al te goed dat je daar als ondernemer wel geïnteresseerd in bent, maar simpelweg gewoon geen tijd voor hebt. Want andere dingen als financiën, personeelszaken en voorraadbeheer hebben ook prioriteit in jouw to-do list.

 

Wat is Social Media Management?

Social Media Management (SMM) is veel meer dan alleen het plaatsen van berichten op platforms zoals Facebook, Instagram, TikTok en LinkedIn. Het is een strategische benadering van online aanwezigheid die diepgaande inzichten en planning vereist. Tijdens het opzetten van een Social Media Strategie maak ik gebruik van gegevensanalyse en statistieken om het gedrag van jouw doelgroep te begrijpen. Door te kijken naar welke berichten het meest betrokkenheid genereren, op welke tijdstippen mensen het meest actief zijn én welke inhoud het meest wordt gedeeld, kan Regards Lauryn trends ontdekken en de strategie optimaliseren om nóg betere resultaten te behalen.

Bij mijn dienst als Social Media Manager geef je jouw sociale media profielen volledig uit handen. Je hoeft hier simpelweg na de overdracht niet meer naar om te kijken, want Regards Lauryn zal voortaan alles van A-Z uitwerken. Van de content creatie tot het plannen van publicaties. Je kan je voorstellen dat jouw organische socials binnen no-time een professionele uitstraling hebben en je regelmatig zichtbaar bent op de feed van jouw (potentiële) klanten.

Wat kan je verwachten van Regards Lauryn?

Bij Regards Lauryn hechten we veel waarde aan vertrouwen en transparantie in al onze samenwerkingsverbanden. En om daar direct mee van start te gaan, vind je hieronder een overzicht van onze merkbeloften:

1 | Kwalitatieve Uitwerking

Door jarenlange ervaring met sociale media ken ik de ins- en outs als geen ander. Hierdoor ga ik voor je aan de slag met een kwalitatieve uitwerking die nauw aansluit bij jouw doelgroep. Zoals bijvoorbeeld publiceren op de juiste tijden, CTA’s voor meer interactie en natuurlijk het genereren van meer volgers.

2 | Tone-of-Voice

Het is essentieel om in de content op de juiste manier te communiceren met jouw doelgroep. We stellen van tevoren een tone-of-voice vast die het beste aansluit (als dat nog niet is gebeurd), zodat ik mij daaraan kan houden gedurende het plannen van de content. Of het nu formeel bedrijfsjargon is of met een informele touch, ik pas mij moeiteloos aan aan jouw merkpersoonlijkheid.

3 | On-time Delivery

Plannen en gestructureerd werken is helemaal mijn ding, dus je kunt erop vertrouwen dat jouw content netjes en op tijd wordt gepubliceerd.

4 | Gratis Revisie

Vooral bij onze eerste samenwerking kan het gebeuren dat we elkaar nog niet helemaal goed begrepen hebben. Daarom bied ik altijd een gratis revisie aan, zodat we de content planning kunnen aanpassen als dat nodig is. Zo zit je nooit vast aan iets wat niet helemaal naar wens is.

5 | Open Communicatie

Voor mij staat transparantie en open communicatie voorop in onze samenwerking. Ik sta altijd open voor feedback, dus voel je vrij om je gedachten en ideeën te delen.

Waarom Social Media Management?

Wat SMM zo interessant maakt, is de voortdurende evolutie ervan. Met elke verandering in algoritmes, opkomende platforms en veranderend gebruikersgedrag moet Regards Lauryn zich aanpassen en nieuwe benaderingen ontdekken om relevant en effectief te blijven. Kortom, het is een dynamisch vakgebied dat altijd in beweging is, en dat maakt het zowel uitdagend als boeiend voor degenen die zich ermee bezighouden.

Echter kost het jou als ondernemer en/of eigenaar van een prachtig merk te veel tijd om daadwerkelijk op de hoogte te blijven van onder andere deze nieuwste trends. Het wordt tijd om je te focussen op andere prioriteiten en het Social Media Management uit handen te geven.

Say less!

What's in it?

Huisstijl en Visual Guidelines opzetten

Doelgroeponderzoek

Social Media Strategie ontwikkelen

Content Kalender opstellen

Verantwoordelijk voor social media publicaties

Dus, klaar om samen een indruk achter te laten met een professioneel social media profiel? Ik sta te popelen om onze creatieve krachten te bundelen en jouw merk naar een hoger niveau te tillen. Laat mij gerust weten waar je naar op zoek bent en let’s go for it! 🚀

CONTACT OPNEMEN