Menu background

“EMBRACE THE POWER
OF SOCIAL MEDIA”

Welkom, wat leuk dat je meer over mij (Lauryn) en Regards Lauryn wil weten! Je vindt hier een korte introductie om kennis te maken met mijn wereld. Bij interesse vertel ik je uiteraard graag veel meer over mijzelf en mijn ervaringen onder het genot van een kop koffie. Hiervoor kun je contact opnemen via het contactformulier, zodat we gauw wat kunnen inplannen! Het is voor mij namelijk net zo belangrijk dat we elkaar begrijpen en er achter kunnen komen of er een match in zit ;-).

Get To Know Lauryn

Mijn Verhaal

Hi! Mijn naam is Lauryn en ik ben Regards Lauryn in 2014 begonnen als persoonlijke weblog. Foto’s maken en teksten schrijven was altijd al iets waar ik gelukkig van werd, dus besloot ik op 15 jarige leeftijd mijn eigen stukje van het web te openen waar ik mijn creativiteit en inspiratie kwijt kon. Inmiddels ben ik een hbo-diploma en een aantal werkervaringen rijker. In de afgelopen jaren heb ik mijn ervaring en kennis over (online) marketing namelijk flink mogen uitbreiden bij diverse grote namen zoals de Bijenkorf, TUI Nederland en Clay And Glow Skincare. Met deze achtergrond heb ik in 2023 besloten om fulltime met Regards Lauryn verder te gaan en met deze kennis & ervaringen diverse merken een stapje verder te helpen!

Bekijk mijn portfolio

Let’s Connect

Het valt mij op dat er nog (te) veel ondernemers zijn die niet of nauwelijks actief zijn op sociale media. Vooral in deze tijd is dat erg zonde, ik weet namelijk dat Instagram en TikTok tegenwoordig veel gebruikt worden als search engine om op zoek te gaan naar bijvoorbeeld leuke restaurants/hotspots. Een gemiste kans wat mij betreft als dit niet op de juiste manier wordt ingezet.

Ik help potentiële merken graag met het opzetten van een passende social media strategie, inspirerende content, krachtige teksten en meer! Geïnteresseerd in het opbouwen van meer online zichtbaarheid?

Neem vrijblijvend contact met mij op