About Regards Lauryn

Hi! Mijn naam is Lauryn en ik ben al meer dan 8 jaar actief onder de naam Regards Lauryn. In 2014 ben ik begonnen met een kleine weblog op Blogger.com, een jaar later ging ik verder op mijn eigen domeinnaam. In 2016 was het tijd om bij de Kamer van Koophandel binnen te stappen. Samenwerkingen en andere opdrachten zorgden ervoor dat ook ik mijn facturen voortaan legaal moest gaan versturen. Een kvk en btw-nummer waren essentieel voor Regards Lauryn. Sindsdien is het balletje blijven rollen. Grote namen als Inntel Hotels, Yoghurt Barn en Penfolds Wine klopten bij mij aan de deur.

Online Marketing

Inmiddels heb ik ook al veel ervaring opgedaan in de online marketing wereld. Zo ben ik ooit begonnen als content editor van twee online magazines. Eind 2018 ben ik aan de slag gegaan als online marketing stagiaire bij de Bijenkorf hoofdkantoor en in juni 2019 werd ik aangenomen als (SEO) copywriter bij Flinders. In 2020 ben ik een semester lang digital marketing stagiaire bij TUI Nederland geweest.

Inmiddels werk ik parttime als Jr. All-Round Marketeer bij Clay And Glow. Daarnaast sta ik ook open voor freelance social media management projecten (voor o.a. start-up bedrijven). Ik help hen graag bij het tillen van hun sociale media kanalen naar een hoger niveau!

Content Creatie

Sinds 2014 heeft het creëren van inspirerende content mij beziggehouden. Tegenwoordig mag ik deze droom niet alleen vervullen voor mijn eigen socials, maar ook voor diverse (start-up) bedrijven die op zoek zijn naar User Generated Content (UGC) voor hun advertenties bijvoorbeeld. Ik denk graag mee met passende concepten en breng mijn creativiteit graag tot uiting in verschillende content uitingen. Ook geïnteresseerd? Neem dan gauw contact met mij op via de daarvoor bestemde contact pagina.  

 

Comments (6)

  1. Leuke site schat! knap gedaan!

  2. Hee, je kent me niet zo goed maar echt heel leuk dat je nu een hele eigen site hebt! Super mooie blog. X

  3. superleuk blog heb je en knap wat je al allemaal hebt bereikt met je blog!

    xxx Maureen

  4. Leuke schrijfstijl heb je! Vaak heb ik bij blogs dat lange teksten saai worden om te lezen, hier is dat niet het geval. Leuk!

  5. gave blog! fijn om te lezen en komt heel professional over…. ben zeker een fan te noemen!

Comments are closed.