Menu background

“EMBRACE THE POWER
OF SOCIAL MEDIA”

Content creatie wordt steeds crucialer in deze digitale wereld. Het zijn die sprekende beelden en teksten die we gebruiken om in contact te komen met onze loyale consumenten, online advertenties te versterken én print media te creëren. Kwalitatieve content mag dus tegenwoordig echt niet meer ontbreken in jouw marketingplan!

Om een professionele uitstraling te bereiken, moeten we zorgen dat de content van topkwaliteit is. We stellen niet de vraag of het ‘goed genoeg’ is, maar gaan door tot het beste resultaat is bereikt. Want laten we eerlijk zijn, in een wereld waarin we overladen worden met informatie, moeten we ervoor zorgen dat jouw content erbovenuit springt, toch?!

Wat is content nu eigenlijk?

Content – klinkt misschien als een stoffig woord, maar niets is minder dan waar. Het is eigenlijk een fancy term voor ‘inhoud’. Ja, echt! Het gaat hier met name over digitale informatie zoals teksten, video’s en audio. In deze dienst als content creator leg ik mijn focus vooral op het creëren van (bewegend) beeldmateriaal.

Ook content komt in verschillende soorten en maten. Laten we beginnen bij hi-fi content, wat staat voor high-fidelity. Dit omvat professioneel beeldmateriaal, gemaakt door getalenteerde foto- en/of videografen. Dan bestaat er natuurlijk ook lo-fi content, wat staat voor… je raadt het al, low-fidelity. Deze content is gemaakt vanuit het perspectief van de consument zelf (user generated content – UGC). Lekker spontaan en authentiek dus. Veel merken onderschatten de kracht van lo-fi content helaas nog, maar tegenwoordig kan je met UGC zelfs meer dan high quality content bereiken, onder andere omdat het potentiële klanten sneller kan verleiden ;-).

Wat kan je verwachten van Regards Lauryn?

Bij Regards Lauryn hechten we veel waarde aan vertrouwen en transparantie in al onze samenwerkingsverbanden. En om daar direct mee van start te gaan, vind je hieronder een overzicht van onze merkbeloften:

1 | Kwalitatieve Content

We gaan aan de slag met hoogwaardige content op basis van jouw wensen en behoeften. Dit kan in de vorm van zowel hi-fi als lo-fi content, afhankelijk van wat het beste aansluit bij jouw merk(waarden).

2 | Tone-of-Voice

Het is essentieel om in de content op de juiste manier te communiceren met jouw doelgroep. We stellen van tevoren een tone-of-voice vast die het beste aansluit (als dat nog niet is gebeurd), zodat ik mij daaraan kan houden gedurende het opnemen van de content. Of het nu formeel bedrijfsjargon is of met een informele touch, ik pas mij moeiteloos aan aan jouw merkpersoonlijkheid.

3 | On-time Delivery

Plannen en gestructureerd werken is helemaal mijn ding, dus je kunt erop vertrouwen dat jouw content netjes en op tijd wordt aangeleverd.

4 | Gratis Revisie

Vooral bij onze eerste samenwerking kan het gebeuren dat we elkaar nog niet helemaal goed begrepen hebben. Daarom bied ik altijd een gratis revisie aan, zodat we de content kunnen aanpassen als dat nodig is. Zo zit je nooit vast aan iets wat niet helemaal naar wens is.

5 | Open Communicatie

Voor mij staat transparantie en open communicatie voorop in onze samenwerking. Ik sta altijd open voor feedback, dus voel je vrij om je gedachten en ideeën te delen.

Waarom Content Creatie?

We willen een diepgaande connectie maken die mensen aanzet tot actie, of het nu gaat om hun interesse opwekken, een glimlach op hun gezicht toveren of zelfs om hen te inspireren. Kortom, we willen dat ze zeggen: “Ja, dit is precies wat ik zocht!” of “Dit merk begrijpt me echt!”

Mijn passie ligt in het opbouwen van een band die veel verder gaat dan alleen zakelijke interacties. Het streven naar die verbinding en begrip van jouw doelgroep, vormt de kern van onze aanpak. Ik zet mij volledig in om ook deze merkbelofte keer op keer waar te maken.

Say no more!

What's in it?

Moodboards creëren

Shotlists opstellen

Shootdag(en) organiseren en plannen

Beelden bewerken en aanleveren

Dus, klaar om samen een indruk achter te laten met vernieuwende content? Ik sta te popelen om onze creatieve krachten te bundelen en jouw merk naar een hoger niveau te tillen. Laat mij gerust weten waar je naar op zoek bent en let’s go for it! 🚀

CONTACT OPNEMEN