Menu background

“EMBRACE THE POWER
OF SOCIAL MEDIA”

Copywriting – een marketingonderdeel dat misschien wel belangrijker is dan je denkt. Het zijn de letters, woorden en zinnen die jouw potentiële doelgroep doen overhalen tot actie. Of dat nu enthousiasmeren is, informeren óf aanzet tot verkoop. Een goede copy vertaalt jouw merkwaarden naar ijzersterke woorden die de lezer doen inspireren.

Als ondernemer wil je dat jouw merk een professionele uitstraling heeft, en een goede tekst is daarvoor de basis. Je vindt het belangrijk dat er geen taal- of typfouten in terugkomen en dat de tekst ook inhoudelijk klopt. Als merk wil je écht kennis overbrengen om te laten zien dat je weet waar je over praat, niet waar?!

Wat houdt het in?

Creative Copywriting: Bij Regards Lauryn geloven we dat iedere onderneming uniek is, en daarom verdient elk merk ook zijn eigen stem. Ik sta voor je klaar om creatieve teksten te schrijven die jouw merkwaarden en -persoonlijkheid weerspiegelen. Of het nu gaat om blogposts, sociale media captions, nieuwsbrieven of website-inhoud, ik heb de creativiteit in huis om jouw boodschap op een professionele manier over te brengen.

SEO Geoptimaliseerde Teksten: Online vindbaarheid staat hoog op je prioriteitenlijstje, en dat begrijp ik maar al te goed! Mijn SEO-copywriting service zorgt ervoor dat jouw content niet alleen de juiste toon raakt, maar ook zoekmachinevriendelijk is. Op voorhand voer ik altijd een zoektermanalyse uit, zodat ik op de hoogte ben van de meest recente en populaire zoekwoorden in jouw branche. Door zorgvuldig gekozen zoekwoorden en strategische optimalisatie, help ik je om hoger te ranken in zoekresultaten en meer organisch verkeer naar je website te leiden.

Wat kan je verwachten van Regards Lauryn?

Bij Regards Lauryn hechten we veel waarde aan vertrouwen en transparantie in al onze samenwerkingsverbanden. En om daar direct mee van start te gaan, vind je hieronder een overzicht van onze merkbeloften:

1 | Kwalitatieve Copy

We gaan aan de slag met hoogwaardige copy op basis van jouw wensen en behoeften. Daarbij wordt een SEO keyword analyse uitgevoerd, zodat jouw teksten altijd hoger ranken dan hiervoor. De teksten zullen uiteraard niet alleen interessant zijn voor zoekmachines, maar ook voor jouw doelgroep. De teksten worden zodanig geschreven dat jouw boodschap helder en overtuigend wordt overgebracht.

2 | Tone-of-Voice

Het is essentieel om in de content op de juiste manier te communiceren met jouw doelgroep. We stellen van tevoren een tone-of-voice vast die het beste aansluit (als dat nog niet is gebeurd), zodat ik mij daaraan kan houden gedurende het schrijven van de copy. Of het nu formeel bedrijfsjargon is of met een informele touch, ik pas mij moeiteloos aan aan jouw merkpersoonlijkheid.

3 | On-time Delivery

Plannen en gestructureerd werken is helemaal mijn ding, dus je kunt erop vertrouwen dat jouw copy netjes en op tijd wordt aangeleverd.

4 | Gratis Revisie

Vooral bij onze eerste samenwerking kan het gebeuren dat we elkaar nog niet helemaal goed begrepen hebben. Daarom bied ik altijd een gratis revisie aan, zodat we de teksten kunnen aanpassen als dat nodig is. Zo zit je nooit vast aan iets wat niet helemaal naar wens is.

5 | Open Communicatie

Voor mij staat transparantie en open communicatie voorop in onze samenwerking. Ik sta altijd open voor feedback, dus voel je vrij om je gedachten en ideeën te delen.

Waarom Copywriting?

Jouw website is vaak het eerste contactpunt met (potentiële) klanten. Een heldere en overtuigende boodschap is daarbij van essentieel belang. Regards Lauryn kan je helpen jouw website te voorzien van copy die niet alleen de aandacht trekt, maar ook conversies stimuleert. Van een inspirerende ‘Over Ons’-pagina tot gedetailleerde productbeschrijvingen, ik optimaliseer jouw website voor een blijvende impact. Kortom, we willen dat jouw doelgroep zegt: “Dit is precies wat ik zocht!” of “Dit merk begrijpt me echt!”

Say less!

What's in it?

Zoekwoordanalyses

SEO-Proof tekst(en) aanleveren

Social media captions, nieuwsbrieven, blogs & meer

Correcte grammatica, spelling en zinsopbouw

Dus, klaar om samen een indruk achter te laten met behulp van nieuwe, pakkende teksten? Ik sta te popelen om onze creatieve krachten te bundelen en jouw merk naar een hoger niveau te tillen. Laat mij gerust weten waar je naar op zoek bent en we gaan ervoor! 🚀

CONTACT OPNEMEN