Menu background

“EMBRACE THE POWER
OF SOCIAL MEDIA”

Elk merk heeft een representatief gezicht, of zelfs meerdere modellen, nodig voor zijn branding. Foto- en videoshoots worden georganiseerd om kwalitatieve content te creëren die zowel organisch kunnen worden gedeeld als ingezet voor advertenties en commercials. Maar, de vraag blijft: waar vind je deze modellen?

Sinds 2023 ben ik mij gaan ontwikkelen als commercieel model. Vooral in de sector van horeca en hospitality heb ik mijn ervaring opgebouwd en mij ontwikkeld tot een geschikt model voor jouw projecten. Pas ik helemaal in jouw plaatje?

Why me?

Als bedrijf opzoek gaan naar commerciële modellen is vaak best lastig als je rekening moet houden met een (strak) budget of specifieke eisen. Vooral als je samenwerkt met diverse bureau’s worden er vaak nog extra agency fee’s en buy-out kosten bovenop gerekend, waardoor je altijd duurder uit bent dan gepland.

Ik vind het zelf ontzettend leuk om naar diverse locaties af te reizen om daar model te mogen staan voor nieuwe restaurants, luxe hotels en schattige koffietentjes. Met mijn eigen ervaring als content creator weet ik als geen ander hoe ik leuk op beeld kan staan. Door mij als commercieel model te boeken heb je gegarandeerd een spontaan gezicht voor jouw uitingen én een prettig model dat makkelijk meewerkt tijdens de shoot.

Wat kan je verwachten van Regards Lauryn?

Bij Regards Lauryn hechten we veel waarde aan vertrouwen en transparantie in al onze samenwerkingsverbanden. En om daar direct mee van start te gaan, vind je hieronder een overzicht van onze merkbeloften:

1 | Lage Buy-Out Kosten

Als het beeldmateriaal gebruikt wordt voor commerciële doeleinden, dan wordt hier altijd een zogenaamde buy-out voor gerekend. Bij Regards Lauryn zijn deze kosten altijd laag, zodat je het totale budget ook laag kan houden voor jouw shoot.

2 | Experience

Ik kom regelmatig op diverse locaties voor mijn werk als content creator, waardoor ik een oog voor detail heb gecreëerd en precies weet hoe elementen goed bij elkaar staan én hoe ik mijzelf daarbij leuk in beeld kan brengen. Dus ook als je geen professionele fotoshoot wilt organiseren, maar toch opzoek bent naar een model kan ik je daarbij helpen (zelfs met het opzetten van de setting)!

3 | On-time Warranty

Plannen en gestructureerd werken is helemaal mijn ding, dus je kunt erop vertrouwen dat ik altijd op tijd op locatie ben.

4 | Persoonlijke Verzorging

Ook in mijn vrije tijd houd ik mij bezig met mijn persoonlijke verzorging en uitstraling. Hierdoor kan ik garanderen dat ik altijd verzorgd aankom op de shootlocatie. Denk bijvoorbeeld aan gelakte nagels, neutrale make-up en verzorgd haar.

5 | Open Communicatie

Voor mij staat transparantie en open communicatie voorop in onze samenwerking. Ik sta altijd open voor feedback, dus voel je vrij om je gedachten en ideeën te delen.

Waarom een Commercieel Model?

In deze wereld zie ik nog vaak genoeg dat er familieleden, collega’s of andere naasten worden gevraagd model te staan tijdens een foto- en/of videoshoot. Het boeken van een professioneel model kan echter veel meer voordelen bieden voor het uiteindelijke resultaat van je project. Niet alleen voegt een model visuele aantrekkingskracht toe aan de foto’s of video’s, maar het kan ook een diepere dimensie geven aan het verhaal dat je wilt vertellen.

Bovendien kan de samenwerking met een professioneel model de samenhang en authenticiteit van je foto’s versterken. Een ervaren model begrijpt namelijk als geen ander hoe ze met hun houdingen, blikken en bewegingen kunnen bijdragen aan het overbrengen van jouw boodschap. Dit helpt uiteindelijk om de visie van de fotograaf nauwkeurig over te brengen en een bepaalde sfeer te creëren op de set.

Kortom, het boeken van een ervaren model voor je fotoshoot opent de deur naar creatieve mogelijkheden en draagt bij aan de algehele kwaliteit van jouw content.

Say no more!

What's in it?

Spontaan gezicht voor jouw brand content

Lage buyout- en boekingskosten

Geschikt voor commercieel gebruik (zoals digitale advertenties)

Dus, pas ik helemaal binnen het plaatje als commercieel model? Ik ben al erg enthousiast om naar de set te gaan en impactvolle nieuwe beelden te laten creëren. Laat gerust weten waar je naar op zoek bent en let’s go for it! 🚀

CONTACT OPNEMEN