Dat ene groene drankje zag ik steeds vaker voorbij komen op foto’s. En damn wat ziet dat er fotogeniek uit, zeg. Toen ik er achter kwam dat het ‘Matcha Tea’ heet, ging er een wereld voor mij open.

Matcha Tea is maar één voorbeeld van iets dat er fotogeniek uit ziet, maar werkelijk heel gezond is. Persoonlijk vind ik dat een goede combinatie, omdat ik erg gevoelig ben voor voeding dat er goed uitziet. Neem als ander voorbeeld de Acai Bowls die je tegenwoordig zo vaak op Instagram voorbij ziet komen. Super cute!

Omdat ik mij de laatste tijd zo moe voel, heb ik besloten meer op mijn voeding te letten. Ik weet namelijk dat het eetpatroon een grote impact heeft op hoe men zich lichamelijk voelt. Was iets om uit te proberen toch? Om deze levensstijl te volgen is het van belang om ook de juiste spullen in huis te halen. Ik heb daarom twee zakken van Biotona aangeschaft. Een zak ‘skin food’ en ‘superior matcha’ om uit te proberen. Het is heel gemakkelijk om een schepje uit de zak toe te voegen aan bijvoorbeeld een smoothie. Op deze manier drink je iets lekkers, maar krijg je toch de juiste voedingsstoffen binnen.

Over de Matcha Tea

Ik was het meeste nieuwsgierig naar de Superior Matcha, en heb daarom ook als eerste een kopje Matcha Tea gemaakt. De eerste kop vond ik in mijn beleving niet zo lekker als gedacht. Maar toen ik de volgende dag er weer een maakte, smaakte deze veel beter. Ik denk dat het te maken heeft met gewenning, het is namelijk een heel uitgesproken smaak.

Op bovenstaande foto zie je een foto van mijn ontbijt. Een lekker kopje met Griekse Yoghurt, daar boven op een vers gemaakte smoothie en om het af te maken een klein beetje van het Super Greens poeder. Dit geeft mij ‘s ochtends de juiste energie boost die ik nodig heb. Super blij dat ik dit heb geprobeerd. Naast het giga gezonde yoghurtje, zie je een heerlijk croissantje en een kopje cappuccino. Ik ben me ervan bewust dat het gehele ontbijt nóg gezonder kan. Het was voor mij niet de bedoeling om op een speciaal dieet te gaan, dus ik vind dat dit gewoon moet blijven kunnen.

Nadat ik de producten van Biotona een aantal dagen heb gebruikt, merk ik overduidelijk dat ik beter in mijn vel zit. Ik voel me gelukkig en energiek, precies wat de bedoeling was. Dus, mocht jij je ook niet zo lekker voelen de laatste dagen. Kijk dan eens naar je huidige eetpatroon, en pas zo nodig het een en ander aan. Het is goed om soms wat te veranderen.

Regards,
Lauryn

Biotona is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett