Onlangs begon ik een steeds groter hart te krijgen voor Pandora. Waarom? Omdat ze de meest prachtige accessoires verkopen. Je moet het echt een keer bekijken!

Ik begon te scrollen door de website van brandfield.nl en belandde al gauw op de pagina die de sieraden van Pandora weergaf. Zoveel pagina’s en vooral zoveel mooie sieraden. Ik denk dat ik een klein beetje verslaafd ben geworden aan Pandora, oeps.

Mijn liefde voor Pandora startte bij hun ringen. Ze zien er super mooi uit. Mijn favoriete ring van dit merk is de zilveren Pandora Princess Ring. Such a stunner! Ik denk dat jullie deze ring allemaal wel kennen, omdat het in mijn ogen een populaire ring is. Even later zag ik dat Pandora ook een aantal armbanden in de collectie heeft. Ik denk dat het super leuk is om een armband te kopen en diverse bedeltjes te verzamelen. Op deze manier kan je een bedel per persoon vragen voor je verjaardag. Op het einde heb je er zoveel verzameld dat je iedereen indirect bij je draagt. Leuk idee toch?

Dit is toch prachtig. Ik ben geobsedeerd met deze arm candy, haha. Ik zou mezelf zo graag een armband als deze cadeau willen doen. Toen ik vervolgens naar de prijzen ging kijken, was ik eerlijk gezegd wel een beetje verrast. Ik dacht dat deze accessoires super duur zouden zijn, maar integendeel zijn ze allemaal gewoon betaalbaar. Neem dit maar van mij aan.

Wat is jouw favoriete sieraden merk?

Regards,
Lauryn

PS. Pictures aren’t taken by myself. These are from Brandfield.