Het is tijd om de naamsbekendheid van Regards Lauryn te vergroten. Zoals je wellicht al wist, wordt Regards Lauryn écht een bedrijfje sinds de laatste dagen. Naast dat ik officieel ondernemer ben sinds ik sta ingeschreven bij de Kamer van Koophandel verkoop ik ook nog eens mijn eigen producten. Ja, ik vond het vergroten van naamsbekendheid een zeer interessant onderwerp.

Het is misschien een beetje stom, maar ik heb hiervoor nooit iets gestudeerd in de richting van marketing. Dus eigenlijk kan ik mijn merk niet zó goed verkopen als mensen die daarin zijn afgestudeerd. Maar goed, dat is prima voor mij. Ik doe het namelijk omdat ik het gewoon leuk en interessant vind om te doen. Daarnaast leer ik er ook een heleboel van. Ik geniet simpelweg gewoon van het proces er naar toe. Ik heb meer van dit soort processen nodig in mijn leven, haha. Gelukkig studeer ik Media, Informatie en Communicatie op het moment. In dit semester leren we eindelijk iets over mediamarketing. Dus hell ja, ik ben mega nieuwsgierig en enthousiast hierover. Vertel me meer!

Zoals ik al eerder schreef, doe ik het allemaal vanwege mijn interesse. Ook vind ik het super leuk om mijn eigen ontwerpen te maken en ze later terug te kunnen zien in mijn eigen handen. Ik heb recent dus stickers besteld als doeleinde om de naamsbekendheid van Regards Lauryn te vergroten.

Het resultaat

Kijk eens hoe schattig ze zijn! Ik ben ervan overtuigd dat ze zeker een beetje zullen bijdragen aan dit doeleinde. Gegarandeerd als men deze stickers plakt op hun schriften, boekjes en dergelijken. Op deze manier zullen anderen mijn logo zien en er wellicht zelfs naar vragen. Ik persoonlijk zou erg nieuwsgierig zijn naar een merk als ik het logo niet herken. Ik weet niet hoe dat bij jullie is?

Laat me je nog een ding vertellen, ik heb deze stickers bij stickerapp.com besteld. Dit is een hele fijne en coole website waar je zelf je stickers kan ontwerpen. Je kan ook al bestaande ontwerpen, die gemaakt zijn door anderen, kopen. Dat klinkt tof, niet waar? Neem eens een kijkje en ervaar het zelf!

Regards,
Lauryn