Uitdagingen, sommige zijn leuk en andere minder. Toch ben ik ervan overtuigd dat ik ze (bijna) altijd moet aannemen. Hierover vertel ik je vandaag meer.

Ik moet jullie eerlijk zeggen dat ik van uitdagingen houd. Ze leren me altijd dingen die ik daarvoor nog niet wist. Dit is ook een reden om uitdagingen niet aan te gaan. Misschien zijn zij bang voor confrontatie of iets dergelijks. Eerlijk waar denk ik dat dit nergens voor nodig is. Wees altijd de beste versie van jezelf en dan zal het allemaal goed komen.

Recentelijk ben ik een uitdaging aan gegaan en ik zit er nog steeds midden in. Eerlijk gezegd weet ik nooit zo goed wat ik moet reageren wanneer bedrijven mij zo’n uitdaging versturen. Ik wil deze dan niet direct weigeren, maar weet ook niet wat ik er wél mee aan moet. Ik had werkelijk geen idee. Nu ik het even heb laten liggen, en er rustig over na heb kunnen denken, heb ik eindelijk een idee. Ja, ik ben best trots hierop omdat ik van tevoren nooit had gedacht dat ik een idee kon uitwerken voor dit concept. Uitdagingen aangaan maakt me gewoon weer creatief. Het laat me out of the box denken. Daarnaast maakt het mij ook weer de perfectionist die ik werkelijk ben. Ja, wanneer ik aan het einde van een proces sta voel ik mij op een of andere manier altijd sterk en machtig. Waarom? Geen idee, eigenlijk. Maar ik kan je vertellen dat het geweldig voelt. Jij zou ook vaker uitdagingen aan moeten nemen!

Wat ik vandaag geleerd heb ik dat je ze, wanneer mogelijk, altijd moet aannemen. Je weet nooit waar je zal eindigen en je weet nooit wat er allemaal uit die hersenen van jou kunnen komen. Het uitvoeren van iets nieuws, laat nieuwe gedachten tot leven komen. Het laat je weten wat er allemaal binnen in je omgaat. Ben jij ooit een lastige uitdaging aan gegaan?

Regards,
Lauryn