Heb je zin in een groot (en dan bedoel ik: heel groot) feestje? Dan ben je hier aan het juiste adres. Of nouja, in Berlijn eigenlijk. In dit artikel vertel ik jullie veel leuks over essence’s grote ‘birthday bash’.

Zoals je hierboven al kan lezen, had je vast al kunnen bedenken dat essence haar verjaardag viert in de hoofdstad van Duitsland: Berlijn. Ondanks dat Duitsland ons buurland is, ben ikzelf nog nooit naar Berlijn geweest. Best sad, niet waar?

Voor de leukerds die niet weten wie of wat essence is: essence is een internationaal make-up merk dat hoge kwaliteit producten verkoopt voor betaalbare prijzen. Het klinkt niet alleen goed, het is ook een heel prettig merk. Niet alleen omdat hun prijskaartjes fijn zijn, maar ook omdat dit merk niet op dieren test. Dit is voor mij een groot pluspunt.

Dit jaar is essence 15 jaar geworden. Happy birthday, babes! Ze vieren hun verjaardag dit jaar met een mega groot feest inclusief toffe muziek in Tempodrom in Berlijn. Ik kan je alvast vertellen dat Felix Jaehn en Lukas Rieger aanwezig zijn tijdens dit partijtje. Zijn er échte fans hier? Ben je benieuwd naar meer? Ze gebruiken #15pinkyears voor heel komend jaar. Super leuk!

Maar wat gebeurt er nu precies op dit feestje? Naast dat je de mega vette (en internationale) optredens kan bekijken, kan je bijvoorbeeld ook jouw eigen lipgloss maken. Dit heb ik altijd al willen doen in mijn leven. Er zijn enorm veel verrassingen en toffe activiteiten aanwezig. Ik denk dat je gewoon maar moet gaan. Ik bedoel, dit klinkt toch mega vet? Ik wou dat ik een feest zoals dit kon geven…

Wie, wat, waar?

Wat? #essencebirthdaybash
Wanneer? 15 juli 2017
Waar? Tempodrom @ Berlijn, Duitsland

Als je hier geïnteresseerd in bent, kan je uiteraard een kaartje kopen. Dat voor maar €15! Maar zou het niet leuker zijn als je als VIP naar het feest toe kan? Ik weet zeker dat dat leuker is! Ontwerp gewoon een eigen VIP-ticket en stuur deze naar essence. Wie weet ben jij de gelukkige winnaar! Ze zullen het gewonnen ontwerp gebruiken als officieel VIP-ticket. Hoe cool? Dus, move your ass en ontwerp jouw eigen ticket. Ik weet zeker dat je dat kan!

☆ Voor meer informatie: happybirthday.essence.eu

Regards,
Lauryn