Selfies zijn enorm belangrijk geworden tegenwoordig. Mensen nemen ze overal, op elk moment dat je kan bedenken. Maar hoe maak je professionele selfies?

Deze dagen bestaan er selfie queens, ik weet het zeker. Helaas zijn er altijd mensen die géén mooie selfies kunnen maken. Super jammer. Dus, als jij hier ook mee struggled, dan vind je het vast interessant om de rest van deze blogpost te lezen.

Oké dan, vandaag vertel ik jullie hoe ik mijn selfies meestal maak.

De Hoek

Laten we beginnen met één van de belangrijkste dingen van een selfie. De hoek. Ik heb genoeg selfies voorbij zien komen die de foto van onder maken. Maar alsjeblieft zeg, dat dat nooit meer. Het is algemeen bekend dat als je een foto van onderaf maakt, je veel dikker lijkt dan je werkelijk bent. Neem de foto daarom altijd van boven, of van recht voren. Probeert het eens, ik durf te wedden dat je het verschil kan zien.

Belichting

Zoals je misschien al wist, is het licht ook erg belangrijk. Dit geeft zoveel verandering aan de foto. Wanneer je een selfie maakt, zoek dan altijd een raam op. Waarom? Omdat natuurlijk licht het mooiste is dat god ons heeft gegeven. Maak dan ook nooit selfies in een donkere plek, mét oranje lichtbron, in huis. Nee, dat is gewoon niet wat je wilt.

Gezichtsuitdrukking

En als laatste, maar niet de minste, de gezichtsuitdrukking. Hoe je op een selfie kijkt is net als bovenstaande dingen erg belangrijk. Alle factoren gaan natuurlijk samen en vormen één geheel. Oefen gewoon eens met glimlachen voordat je de foto maakt. Persoonlijk vind ik mijn eigen selfies mooier met mijn mond gesloten. Het is aan jou om jouw mooiste gezichtsuitdrukking te vinden.

Natuurlijk zijn er nog veel meer dingen te leren voor het maken van een selfie. MyTrendyPhone heeft een infographic gemaakt om jullie een lesje te leren, over hoe je de meest fabuleuze selfie kan posten. Neem eens een kijkje door hier te klikken.

Regards,
Lauryn