Drie weken geleden ben ik aan een nieuwe opleiding begonnen in Amsterdam. Vandaag wil ik jullie daarom graag vertellen over de verschillen die ik heb opgemerkt en wat ik verwacht dat dit met mij zal doen de komende jaren. Ik neem jullie mee terug naar school.

In deze afgelopen weken heb ik werkelijk al verschillen met de middelbare school opgemerkt. Op het hbo moet ik veel meer zelf regelen. Ik moet mijzelf dingen aanleren en ben dus een hoop zelfstandiger dan voorheen. Om eerlijk te zijn maakt dit mij niet zoveel uit. Eigenlijk vind ik het heel leuk om zelf dingen uit te vogelen. Dus dat is helemaal oké voor mij. Het enige wat ik nodig heb is meer discipline om al deze dingen thuis af te maken. Op deze manier zal ik niet achterlopen en hoef ik dus geen dingen in te halen. M’n planning op dit moment is perfect, maar het lastige is om deze bij te houden.

Afgelopen week kwam essence met hun nieuwe ‘back to school’ essentials. Super leuk! Ze hebben me een schattig notitieboekje opgestuurd (omg ik ben verslaafd aan notitieboekjes) en wat mooie make-up producten. Deze producten zullen je ongetwijfeld laten stralen in de eerste weken op school. Ik bedoel maar, het is zó belangrijk om je comfortabel te voelen op school. Zelf voel ik mij comfortabel wanneer ik weet dat mijn make-up on fleek zit, haha. Herken je dit gevoel?

“Yes, m’n lippen zien er flawless uit met dit product op”

De make me glow liquid bronzer heeft mijn aandacht het meeste getrokken. Ik heb nog nooit een product zoals deze gehad, dus ik moest deze wel uitproberen. Ik was erg benieuwd naar hoe het resultaat eruit zou zien. Nou, dit was een anticlimax voor mij. Het ziet er super gek uit. Het resultaat was namelijk het tegenovergestelde wat ik ervan had verwacht. Ik bedoel, het ziet er wel cool uit en ik sta zeker in de spotlights met dit product op m’n gezicht. Maar het is wat mij betreft een beetje over the top. Kijk mij nou!

Daarnaast heb ik ook een aantal andere producten ontvangen. Bijvoorbeeld de kiss the frog lipstick die er voor mij super cool uit leek te zien. Toen ik de dop ervan af haalde zag ik een groene lipbalsem. Hmmm, dat is vreemd? ‘Dat moest vast iets speciaals zijn’, dacht ik. Al gauw bracht ik het product aan op mijn lippen en nam ik waar dat mijn lippen helemaal niet groen werden. Ze worden er dus gewoon roze van, in tegendeel. Yes, m’n lippen zien er flawless uit met dit product op. Toch heb ik het idee dat deze lipstick er bij iedere persoon anders uitkomt. Wellicht moet je ‘m zelf even uitproberen om te zien hoe het resultaat er bij jouzelf uitziet. Maar dat zal vast niet minder cool zijn. Laat het me weten, ik ben echt benieuwd naar jullie ervaringen!

Regards,
Lauryn