Wellicht wist je dit al over mij, of misschien niet: maar ik ben een perfectionist. Dit is ook de reden dat ik niet om kan gaan met het feit dat ik niet álles zelf kan doen.

Mijn leven als blogger/freelancers is soms erg hectiek, druk maar daarentegen kan het ook erg rustig zijn. Wanneer ik een drukke periode heb doe ik achter de schermen alles zelf. Ik doe de administratie, ik film (én bewerk) de video’s, ik maak (én bewerk) de foto’s en daarnaast ben ik ook nog eens de model op de foto’s. Woah, ik kan echt niet alles tegelijkertijd zelf doen…

Dit is helaas iets dat (te) vaak fout gaat in mijn leven. Ik word gestoord als het niet werkt, maar toch wil ik het project dan afronden. Als iets niet lukt word ik namelijk boos op mijzelf. Om een lang verhaal kort te maken. Jep, typisch een perfectionist.

Nu ben ik hier eigenlijk om dit soort issues voor zowel mezelf als jullie op te lossen, maar op dit moment heb ik gewoon niets in mijn hoofd. Het lukt ook gewoon niet om met oplossingen te komen. Serieus? Hoe kan ik geen oplossing vinden, wanneer ik die altijd heb? Zucht.

Wat zou jij doen in deze situatie?

Regards,
Lauryn