Ik kreeg onlangs een super leuk berichtje van Tabitha James Kraan, ook wel TJK genoemd. Ze wilde dat ik hun organische haarproducten ging testen. “Count me in!” zei ik.

Afgelopen periode ben ik enorm oplettend in wat voor soort producten ik koop. Neem bijvoorbeeld producten die niet getest zijn op dieren. Voor mij voelt dat een stuk chiller en hoef ik geen schuld gevoel te hebben wanneer ik een nieuw product aanschaf. Dus toen ik voor het eerst hoorde van TJK waren mijn oren meteen gespitst, ik werd er alleen maar nieuwsgieriger naar. De producten zagen er ook nog eens goed uit, dus waarom zou ik ze zelf niet proberen?

Ik heb de producten stuk voor stuk getest en ze zijn werkelijk heel goed. Je kan wel stellen dat de producten hun werk doen. De geur ‘Amber Rose’ is een van mijn favorieten. Eerlijk gezegd vind ik het ook gewoon prettig wanneer mijn haar lekker ruikt, jij niet? Daarnaast verkoopt TJK ook een geur genaamd ‘Golden Citrus’. Deze vind ik persoonlijk helemaal niet lekker. Sorry dat ik het zeg, maar ik wil wel eerlijk met jullie blijven. Uiteraard is dit mijn persoonlijke mening en raad ik het alsnog aan om het zelf uit te proberen. Misschien vind jij de geur wel erg lekker.

Doe mee aan de winactie

Maar hé, ik heb goed nieuws voor jullie. Jullie kunnen de producten namelijk GRATIS zelf uitproberen. Ik deel namelijk twee ‘Get Started‘ sets uit, die per stuk een waard hebben van €75,00. Neem een kijkje op mijn Instagram pagina en doe mee aan de winactie. See you there! 

Regards,
Lauryn