Zoals iedereen die mijn leeftijd heeft, ben ook ik mijn kledingstijl nog steeds aan het ontwikkelen. Op dit moment vind ik ‘skate kleding’ erg interessant. Denk hierbij aan merken als Stüssy, HUF en Obey. LOVE IT!

Op het moment weet ik nog steeds niet zo goed hoe ik mijn kledingstijl moet omschrijven. Het enige dat ik hierover kan vertellen is dat ik skate kleding gewoon heel leuk vind. Daarnaast vind ik unieke items, die niet veel mensen dragen, ook erg interessant. Je kent het vast wel. Die Adidas Superstars die iedereen toen droeg. Het is natuurlijk een trend, en dat is super gaaf om te zien en analyseren. Maar zelf ga ik daar niet altijd in mee. Vandaar dat ik het leuk vind om unieke kledingstukken te dragen.

Ik noemde het al eerder, dat ik houd van merken als Stüssy en Nike SB. Onlangs heb ik hier dus ook werkelijk T-shirts van gekocht. Toen ik even later de vraag kreeg of ik werkelijk doe aan skateboarden heeft dit mij even aan het denken gezet. Ik bedoel, het antwoord kan ik je direct vertellen. Nee, ik heb eigenlijk nog nooit op een skateboard gestaan. Maar het is ook niet zo dat ik de kleding draag voor de hype.

“Ik krijg gewoon van die chille vibes als ik een skate store binnenloop.”

In de meeste gevallen krijg ik gewoon van die chille vibes als ik een skate store binnenloop. Het is gewoon de relaxte muziek die er vaak wordt gedraaid. De schattige kleuren van de materialen. De geweldige schoenen. Het is gewoon alles bij elkaar dat mij vrolijk maakt. Daarnaast houd ik ook gewoon van de kleuren van de T-shirts die zij verkopen. Vaak zijn dit kleuren die niet vaak in andere winkels worden verkocht. Ja, hoe omschrijf je dat. Van die zachte kleurtjes. Denk bijvoorbeeld aan lichtroze, turquoise en lila. Het is toch schattig? Oké, veel kleding is wellicht bedoelt voor jongens. Maar dat maakt mij allemaal niet uit. Ik ben gewoon fan geworden van deze items en de kwaliteit ervan. De stof waarvan deze kledingstukken worden gemaakt is altijd super goed. Het voelt stevig aan en ik durf te wedden dat ik veel langer met dit soort shirts doe dan met andere goedkope zooi.

Dit is dus de reden voor mij dat ik graag in skate winkels shop. Heb jij een reden waarom je een bepaald type kleding koopt?

Regards,
Lauryn