Shoeby: Fred van Leer collectie

Gisteren mocht ik aanwezig zijn bij een bijzonder evenement. Namelijk de lancering van de nieuwe collectie van Fred van Leer. Samen met Jill reisde ik naar de flagship store van Shoeby.

De genoemde winkel waar het evenement plaatsvond was in Den Haag. voor mij was dat misschien een halfuurtje reizen met de tram. Halverwege sprak ik af met lieve Jill. Op deze manier konden wij samen naar het event gaan.

Toen we aankwamen vond ik het event op eerste gezicht al erg leuk. Er was hele fijne muziek, de locatie zag er tiptop uit en het beste van alles: de hapjes en drankjes waren ongelooflijk. Super goed georganiseerd dus. Toen we op gegeven moment naar boven mochten om naar de presentatie te luisteren én naar de collectie te mogen kijken werd ik alleen maar meer enthousiast. Ik was zó benieuwd. Achteraf gezien ben ik ervan overtuigd dat de nieuwe kleding werkelijk fantastisch is. Ik zou ze zelf ook zeker dragen.

Uiteraard kon ik de winkel niet verlaten zonder een item uit de collectie van Fred van Leer te komen. Ik besloot een simpel T-shirt aan te schaffen die ik vaak kan dragen. Ik ben er erg blij mee omdat deze goed te combineren valt met de kledingstukken die thuis in mijn garderobe hangen. Daarnaast is ook de kwaliteit en de stof erg fijn. LOVE IT!

Mijn outfit

Op bovenstaande foto’s kan je de outfit zien die ik naar het evenement droeg. Dat was namelijk een little black dress met daar overheen een oversized spijkerjasje. O en het horloge dat ik draag is van Cluse. Super mooi, niet waar?

On this pic you can see the outfit which I was wearing that day. I wore a basic black dress with an oversized denim jacket. Oh, and the watch is by Cluse. Such a pretty watch, isn’t it?

Regards,
Lauryn

4 Comments

 1. by Sija on September 28, 2016  8:24 pm Reply

  Wat leuk! Lijkt me een erg gezellig event :) Ben benieuwd naar je shirtje!

  • by Lauryn on October 10, 2016  7:20 pm Reply

   Thanks! Ja, het was onwijs gezellig (:

 2. by Thebeautyblognl on October 11, 2016  7:06 am Reply

  Awh hoe leuk! Gaaf dat je erbij mocht zijn!

  • by Lauryn on October 11, 2016  6:23 pm Reply

   Jaaa, was heel tof!

Leave a reply

Your email address will not be published.