About Regards Lauryn

Hé jij!

Mijn naam is Lauryn en ik ben al meer dan 6 jaar actief onder de naam Regards Lauryn. In 2014 ben ik begonnen met een kleine weblog op Blogger.com, een jaar later ging ik verder op mijn eigen domeinnaam. In 2016 was het tijd om bij de Kamer van Koophandel binnen te stappen. Samenwerkingen en andere opdrachten zorgden ervoor dat ook ik mijn facturen voortaan legaal moest gaan versturen. Een kvk en btw-nummer waren essentieel voor Regards Lauryn. Sindsdien is het balletje blijven rollen. Grote namen als Etos, Bobbi Brown en CASIO klopten bij mij aan de deur.

Naast de content creatie die ik al jaren doe, ben ik ook actief voor andere bedrijven geworden. Ik werd content editor van twee online magazines waar ik veel ervaring op heb gedaan. Eind 2018 ben ik aan de slag gegaan als online marketing stagiaire bij de Bijenkorf hoofdkantoor en in juni 2019 werd ik aangenomen als tekstschrijver bij Flinders. In 2020 ben ik een semester lang digital marketing stagiaire bij TUI Nederland geweest. Inmiddels werk ik als social media manager/content creator op freelance basis. Dit doe ik voor onder andere Actilo en Dadema Internet Agency

Op deze website kan je daarom vooral marketing gerelateerde artikelen vinden. Ik schrijf over mijn ervaringen en bevindingen in de hoop dat jullie daar wat aan hebben. Bekijk de Regards Lauryn blogpagina om deze artikelen te lezen. Voor outfit inspiratie ben je van harte welkom bij de Regards Lauryn mode galerij.

Mijn skills
Adobe Creative Cloud
Social Media Management
WordPress
Microsoft Office
Google Analytics
Google Ads (Editor)
Channable

ontstaan

Regards Lauryn is ontstaan op
6 februari 2014.

onderneming

Ingeschreven bij Kamer van Koophandel sinds 16 augustus 2016.

weblog

Van oorsprong een weblog over mode, cosmetica en lifestyle.

marketing

Inmiddels werkzaam als freelance social media manager/content creator
0
Instagram followers
0
Facebook vrienden


0
Linkedin connecties
Advertentie


Comments (6)

  1. Leuke site schat! knap gedaan!

  2. Hee, je kent me niet zo goed maar echt heel leuk dat je nu een hele eigen site hebt! Super mooie blog. X

  3. superleuk blog heb je en knap wat je al allemaal hebt bereikt met je blog!

    xxx Maureen

  4. Leuke schrijfstijl heb je! Vaak heb ik bij blogs dat lange teksten saai worden om te lezen, hier is dat niet het geval. Leuk!

  5. gave blog! fijn om te lezen en komt heel professional over…. ben zeker een fan te noemen!

Comments are closed.