Op dinsdag 18 september 2018 mocht ik mijn propedeuse diploma ophalen. Wat super fijn om deze alvast in mijn zak te kunnen steken!

Voor degene die het nog niet weten, sinds vorig jaar studeer ik Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Sinds deze zomer wordt deze hbo-opleiding ook wel Creative Business genoemd. Dus kies maar welke jij leuker vindt klinken, haha. Maar, dat betekent dus dat ik mijn propedeuse in één jaar gehaald heb. Dat is iets waar ik stiekem toch wel een beetje trots op ben. Ik heb namelijk maar één herkansing hoeven doen, dat was voor Engels. Gelukkig heb ik hem bij mijn tweede kans gehaald. Jippie!

 

View this post on Instagram

 

Joehoeeee! Propedeusediploma in de pocket!!! ??✨ // outfit by @costesfashion and @sachashoes (#costesfashion #sachashoes)

A post shared by Lauryn (@regardslauryn) on

Maar ja, wat nu? Er gaan namelijk veel nieuwe deuren voor mij open de komende periode. Ik zit nu dus in het tweede jaar. Dat betekent dat ik voor één blok lang stage ga lopen. Dat zijn tien weken. Deze meid heeft even geregeld dat ze deze tien weken bij de Bijenkorf mag meelopen als online marketeer. Ik bedoel: HOE VET IS DAT?! Ja, ik ben erg blij met deze locatie en heb er super veel zin in. Na de stageperiode ga ik voor een semester lang een specialisatie volgen op school. Ikzelf heb gekozen voor mediamarketing. Dat is iets wat ik erg interessant vind, en denk dat je daar een goede toekomst mee kunt hebben.

De komende jaren ben ik dus ook van plan om meer ervaring op te doen in deze branche. Ik wil me meer bezig houden met Regards Lauryn en andere dingen die hierbij op mijn pad terecht komen. Dat is ook een klein beetje de reden dat ik het bloggen weer wil oppakken, zodat ik deze verhalen met jullie kan blijven delen en jullie mijn route naar ‘succes’ kunnen volgen.

Regards,
Lauryn