Een van de beste dingen in de zomer is een picknick organiseren, niet waar? Verzamel een aantal heerlijke snacks en geniet er van in de zon. Wie joint mijn eerst volgende picknick?!

Gisteren heb ik gepicknickt samen met mijn zus. Omdat wij dichtbij een recreatiepark wonen was het voor ons een eitje om dit te organiseren. We zijn eerst naar de supermarkt geweest en hebben een aantal heerlijke dingen gekocht. Daarna zijn we naar het park gelopen en ergens beland waar we géén internet hadden. Is dat toeval? Ik denk het wel, want we hebben werkelijk genoten van de rust die ons gegeven was. We konden oprecht genieten van elkaars gezelschap en échte gesprekken voeren zonder dat we steeds afgeleid raken van nieuwe telefoonmeldingen.

Ik begrijp dat je niet altijd inspiratie hebt voor het organiseren van een picknick. Want wat moet je nou allemaal halen? Waar heb je trek in? Wat vinden je vrienden nou lekker? Misschien is het een idee om vooraf wat inspiratie op te doen voordat je de supermarkt binnenloopt.

Dit was ons boodschappenlijstje

» Aardbeien
» Nutella
» Frambozen
» Druiven
» Wafels
» Sushi
» Garnaaltjes
» Limonade

Zoals je wellicht al is opgevallen zitten er zowel zoete dingen als hartige dingen tussen. De reden waarom we hiervoor gekozen hebben is omdat we gewoon trek hadden in veel verschillende dingen. Het is toch lastig om te moeten kiezen? En ach ja, breek de regels eens en eet van alles door elkaar waar je trek in hebt. Dachten wij. De aardbeien en frambozen hebben wij op de wafels gegeten. Ook hebben we de aardbeien in combinatie met Nutella gegeten (mijn favoriet)! Wat zou jij toevoegen aan deze boodschappenlijst?

Regards,
Lauryn