Ik weet niet of het je al is opgevallen maar ik heb echt een obsessie met phonecases de laatste tijd. Ik ben zelfs bezig met het maken van mijn eigen telefoonhoesjes. Hoe leuk is dat?

Toen ik hoorde van CaseCompany dat zij een nieuwe feature hebben op hun website, moest ik deze natuurlijk direct uitproberen. Deze nieuwe functie zorgt ervoor dat jij gemakkelijk een phonecase kan maken met een kaart van jouw favoriete stad. Klinkt goed, toch?

Welke feature is dat dan?

De feature heet ‘CityMarble™’ en je kan gelijk beginnen met ontwerpen van jouw nieuwe phonecase via de volgende link: casecompany.amsterdam/citymarble/. Vet leuk!

Zelf heb ik gekozen voor de kaart van Amsterdam, omdat ik daar volgend jaar ga studeren. Daarnaast heb ik ook voor Amsterdam gekozen omdat ik er al meerdere keren ben geweest en het nog steeds een geweldige stad vind. Dit gevoel is zo sterk dat als ik de stad moet verlaten, ik eigenlijk helemaal nog niet weg wil. Gek hè?

Dus, wat is jouw favoriete stad?

Regards,
Lauryn