Dit weet je wellicht al, maar ik ben een klein beetje geobsedeerd met horloges. Hetzelfde met horlogemerk Cluse. Dat is een van de voornaamste redenen dat ik hierover blog vandaag.

Soms zie je gewoon een product dat je super leuk vind. Toen ik deze Cluse horloges overal op Instagram en Facebook zag wilde ik er zelf eigenlijk ook een hebben. Komt dat je bekend voor?

Waar te koop?

Ik bedoel maar, kijk hoe mooi het horloge is. Het is super subtiel, maar classy in-één. Dat is geweldig, niet waar? Natuurlijk ben ik direct opzoek gegaan naar websites waar ik deze Cluse horloges kan aanschaffen. De eerste de beste webshop die ik tegenkwam was Brandfield. Een webshop die er modern, maar ook zeker betrouwbaar uit ziet. Daar zou ik ‘m wel willen bestellen. Brandfield verkoopt meer dan leuke horloges. Namelijk ook sieraden van onder andere Pandora. Heb jij mijn artikel gelezen over mijn Pandora obsessie?

Als laatste wil ik nog even meegeven dat deze horloges absoluut niet duur zijn. Wellicht dat ze er duur uitzien (win-win), maar niets is meer dan waar. Je kan dit horloge zelf ook hebben voor maar, ruim genomen, €100,-. Dit is totaal niet duur voor een horloge van hoogwaardige kwaliteit, die lang meegaat. Zou jij ook een horloge van Cluse willen hebben?

Regards,
Lauryn