Nog niet zo lang geleden ben ik naar Berlijn geweest voor essence’s big birthday bash. Essence is 15 jaar geworden dit jaar en dat vierden zij groots met een feestje in het Tempodrom.

Essence is een van mijn favoriete merken omdat hun producten niet getest zijn op dieren, maar daarnaast wel een prettig prijskaartje hebben. Ze staan eigenlijk altijd voor je klaar wanneer je niet veel geld hebt voor dure make-up, maar wel goede kwaliteit make-up wilt hebben. Erg fijn dus.

Onlangs ontving ik een persbericht dat aangaf dat Catrice en essence beide nieuwe producten hebben gelanceerd. Dat vrolijkte mij wel erg op, omdat ik nou eenmaal van nieuwe producten houd. Ik vind het altijd leuk om deze uit te proberen en te vergelijken met andere producten.

“Het is een kleur die heel erg opvalt en maar bij enkele types leuk en stijlvol kan staan.”

Het viel mij meteen op dat beide (nieuwe) collecties dezelfde kleuren bevatten. Vooral donkere kleuren. Kijk bijvoorbeeld eens naar de twee lipsticks die ik heb gekregen. Ze zijn beide in de kleur paars, wat voor mij aardig verrassend was. Zelf zou ik namelijk nooit op een casual dag de kleur paars op mijn lippen aanbrengen. Het is een kleur die heel erg opvalt en maar bij enkele types leuk en stijlvol kan staan. Toch ben ik wel van plan deze kleur eens te proberen op mijn lippen, wie weet staat het mij wel heel goed, haha? To be continued.

Zoals je kan zien op de foto hierboven, heb ik enorm veel (en dan bedoel ik écht heel veel) producten gekregen ter review. Ze zijn allemaal, stuk voor stuk, geweldig. Een paar hiervan heb ik al met jullie gedeeld via Instagram Stories. Ik heb ze daar werkelijk beoordeeld voor jullie. Dit ga ik zeker vaker doen, maar dan met de andere producten uiteraard. Wat vind jij ervan als ik meer ga reviewen via Instagram Stories?

Regards,
Lauryn