ARTDECO is terug in het spel met een nieuwe collectie genaamd ‘Hypnotic Blossom’. Een naam die perfect past bij het uiterlijk van de make-up producten.

“‘Hypnotic Blossom’ lures you into a breathtaking sea of luminous flowers. The limited edition designer pieces of this collection are adorned with a charming pastel colored design of delicate floral ornaments. The collection enchants you with fresh trendy colors and an elegant spring inspired vibe: Vibrant corals, pinks and reds meet soft pastel colors such as apricot, nude, sky blue or rose.” — ARTDECO

 

De collectie ‘Hypnotic Blossom‘ bestaat onder andere uit:

Beauty Box Trio
Zes verschillende oogschaduw kleuren
Twee verschillende blushes

Op het moment kan ik jullie alleen de ARTDECO beauty box trio en twee oogschaduw kleuren 561- Matt Vintage Hydrangea en 68- Pearly Cloud Dancer laten zien. Die zie je daarom ook verspreid over de foto’s in dit blogartikel. Ik vind de beauty box echt mega schattig door de bloemetjes die afgedrukt zijn op de verpakking. Daarnaast zijn ook de twee kleurtjes die je erin kunt klikken erg lief. Het zijn lichte kleuren die perfect bij het voorjaar passen.

Vier verschillende nagellak kleuren

Ondanks dat er vier verschillende kleuren in de gehele collectie zitten, heb ik er maar drie ontvangen. Dit zijn daarom ook degene die je op bovenstaande foto ziet. Zelf heb ik de kleuren 978- Silver Willow, 953- Rose Peony en 786- Peach Cream. Ook deze kleuren zijn erg licht zoals de oogschaduw kleuren. Alle make-up producten uit de ARTDECO Hypnotic Blossom collectie passen bij elkaar.

 

Zes verschillende mat lip powder kleuren

Zelf heb ik nog nooit Matte Lip Powders gebruikt. Dit maakte me erg enthousiast. Super leuk. Achteraf gezien vind ik dat het geweldige producten zijn. Items die je lippen een natuurlijke kleur geven.

 

Twee verschillende ‘perfect mat’ lipsticks
Twee verschillende ‘perfect colour’ lipsticks

Zie je het verschil tussen bovenstaande lipsticks? Juist, het hulsje laat zien of de lipstick een matte of glossy finish heeft. Dat is toch super? Op deze manier weet je vooraf zeker wat voor lipstick je aanbrengt. ARTDECO heeft hier duidelijk over nagedacht, en dat spreekt mij enorm erg aan. Bovenstaande kleuren zijn: 124- nastalgia rose (glossy) en 152- hot pink (matte).

 

Colour & care mascara
Oogschaduw kwast

De Colour & Care mascara heeft een platte zijde en een zijde met de kwast. Dat is gek om te zien, hè? Op het eerste gezicht vond ik het ook wat vreemd, maar later bedacht ik mij dat het allemaal een reden heeft. Daar kwam ik pas achter toen ik de mascara ging gebruiken. Dus, toen ik de mascara aanbracht viel mij op dat de platte kant de rest van mijn ooglid niet raakt. Op deze manier ben je in één keer af van dat geknoei op je ooglid. Goed uitgevonden hoor! Ook de oogschaduw kwast vind ik erg fijn. Deze ga ik gebruiken als blend kwastje, omdat je met deze haartjes gemakkelijk de oogschaduw kan vervagen.

Eye designer applicator

Verwijder het dopje en vul de applicator met een zelfgekozen kleurtje (in plaats van het dopje). Dit is ideaal, omdat je op deze manier gemakkelijk de oogschaduw kan vervangen zonder dat je iedere keer een geheel nieuw product hoeft aan te schaffen. Er wordt minder gebruik gemaakt van de plastic verpakkingen wat weer goed is voor het milieu.

 

Drie verschillende eye designer refill kleuren

In bovenstaande foto zie je de vullingen voor de applicator. Hier kan je gemakkelijk zien om welke kleur het gaat zonder dat je er mee hoeft te knoeien.

 

Twee verschillende kajal liners

Als laatste de ARTDECO Kajal Liners. De kleuren die ik mocht uittesten zijn 18- bare en 30- into the jungle. Dit zijn beide kleuren die ik persoonlijk niet op een casual dag zou dragen. Maar mocht er een leuk, speciaal feestje zijn. Dan kunnen deze zomaar van pas komen. Spannend om eens m’n comfortzone uit te gaan, haha.

Dus, nu weet je wat er in de nieuwe collectie van ARTDECO zit, en hoe de producten er stuk voor stuk uit zien. Mocht je een apart artikel willen lezen met meer informatie over een bepaald product (met beoordeling). Laat het mij dan weten. Super leuk om er eens een uitgebreide review over te schrijven.

Regards,
Lauryn