Het artikel van vandaag staat volledig in het thema van fit zijn. Dat verraste je vast niet, of wel soms? Oké, laten we maar eens over yoga praten dan…

Jullie weten allemaal dat ik niet die fitgirl ben, hahaha. Een tijdje terug stond ik twee dagen per week in de fitness, helaas kon ik dit niet voor een langere tijd volhouden. Dus ik ben ermee gestopt. Wat een treurig verhaal, niet waar? Naja, eigenlijk ook niet. Meer dan een jaar geleden heb ik yoga ontmoet en nog steeds ben ik ervan overtuigd dat het een prettig iets is om te doen. Ik moet er wel eerlijk bij zeggen dat ik nu al een tijdje gestopt ben. Ook al. Maar ik zou het graag weer willen oppakken.

 

De nieuwe Clinique FIT collectie gaf me deze motivatie. Ik ontving een groot perspakket met veel sportieve cosmetica producten. Denk hierbij aan een bidon, een zweetbandje én een toilettas vol met make-up producten die je kan gebruiken tijdens het sporten. Ideaal!

De nieuwe FIT collectie bevat onder andere make-up reinigingsdoekjes. Ze zijn zó handig aan het einde van de dag. Daarnaast gaven ze me ook een dagcrème en een speciale foundation (inclusief SPF 40) dat beter blijft zitten als je zweet. Eerlijk gezegd weet ik niet wat ik hiervan moet verwachten. Maar laten we het uitvinden!

Ik heb me nog nooit zo enthousiast gevoelt over fit zijn. En ik moet daarbij weer zeggen dat het echt fantastisch voelt. Ik wil echt h eel graag nu naar yoga gaan eigenlijk, hihi. Heb jij ooit yoga geprobeerd?

Regards,
Lauryn