Het zal je niks verbazen, maar ik heb recentelijk wéér een aantal leuke goodies mogen ontvangen. Ditmaal van L.O.V.. Een merk waar ik eerder nog niet over gehoord heb.

De producten zien er op het eerste gezicht erg goed uit. Ik vind dat de producten een luxe uitstraling hebben. Dat is interessant want de werkelijke verkoopprijs van dit soort producten ligt een stuk lager.

L.O.V. straalt luxe uit!

Wat ik hiermee probeer te zeggen is dat L.O.V. geen high-end make-up merk is al hoewel het er wel zo uitziet. Dat is voor mij een groot pluspunt, omdat ik nou eenmaal van luxe houd. Dat doen ze erg goed.

Ik werd nog meer nieuwsgierig toen ik het pakketje ontving. De make-up kon ik eindelijk in mijn handen hebben en de kwaliteit kon ik in werkelijkheid testen. Ik ontving veel make-up dat ik eerder nog nooit geprobeerd had. Het gaf mij dus een extra ervaring.

In bovenstaande foto’s kan je zien welke producten mijn aandacht het meeste trokken. Ze zien er prachtig uit. Het enige wat ik op dit moment kan zeggen is dat het pigment van deze producten erg aanwezig is. Je hoeft dus weinig lagen aan te brengen wil je dat de kleur goed zichtbaar is. Dat is voor mij een goed teken. Voor mij betekent dat namelijk dat een product zoals deze minder snel op zal raken en ik dus minder snel nieuwe make-up producten hoef aan te schaffen. Goed voor het milieu dus!

Regards,
Lauryn