Eigenlijk overal waar ik kijk zie ik negatieve dingen over de maandag. Negatieve quotes bijvoorbeeld. Maar wat nou als je het beste uit een maandag kan halen? Denk daar maar eens over na.

In de meeste gevallen zie ik een maandag als een nieuwe start en een nieuw begin. Bijvoorbeeld voor de fouten die je in de vorige week hebt gemaakt. Het is voor mij een nieuwe kans om deze op te lossen. Ook kan ik weer aan de slag met onafgeronde projecten, wat mij meestal een goed gevoel geeft.

Waarom haat jij de maandag?

Ik zeg niet dat dit voor iedereen geldt, maar veel mensen in Nederland hebben een negatief perspectief. Zij zien veel dingen vanuit een negatief oogpunt en dat vind ik erg jammer. Als je dingen zo bekijkt wordt het er alleen maar slechter op, en kan je je er alleen maar meer aan ergeren. Probeer dingen van de juiste kant te bekijken en geniet een beetje meer van het leven. We mogen hier maar even zijn namelijk.

Tuurlijk vind ik het zelf ook naar als ik een fout maak, maar goed het maken van fouten is nodig om ergens beter in te worden. Je leert er nou eenmaal van. Wanneer je de bepaalde taak opnieuw uitvoert zul je het moment van de fout herinneren, waardoor je dit niet opnieuw zou doen. Waarom ik van maandagen houd? Het is de eerste dag dat ik weer nieuwe verzoekjes en e-mail binnen kan krijgen. Gek genoeg vind ik het gewoon super leuk als mijn mailbox weer vol staat. Het is voor mij een teken dat genoeg bedrijven nog steeds geïnteresseerd zijn in Regards Lauryn. En dat betekent weer dat het goed gaat met wat ik doe. Het geeft mij een boost van motivatie. Precies wat ik nodig heb in sommige gevallen.

 

Regards,
Lauryn