Alweer een tijdje terug heb ik genoten van een héérlijke vier gangen (!!!) lunch bij Wolf Atelier te Amsterdam. Het cosmeticamerk LOV heeft dit voor een gezellig clubje aan pers en bloggers georganiseerd. Het was top!

Ondanks dat de locatie er prachtig uit zag was ook het eten zelf erg lekker. Daar kan ik wel van genieten hoor, haha. Ik zat aan tafel met een paar andere (beauty)bloggers waar ik overigens veel van heb kunnen leren.

Als je naar de foto’s hierboven kijkt krijg je misschien een beetje een beeld van hoe mijn middag er uit heeft gezien. Heel romantisch hè, vind je niet? Er waren veel rozenblaadjes en rode kleuren. Love it!

Om nog even terug te komen op de gesprekken die ik met mijn medebloggers heb gehad; deze waren erg interessant. Sterker nog, het gaf mij die motivatieboost die ik nét even nodig had. Zoals jullie waarschijnlijk door hebben gehad ben ik een tijdje niet actief geweest op Instagram. Daarnaast heb ik mijn weblog al een veel langere tijd verwaarloosd. Zo zonde eigenlijk. Want schrijven was altijd al iets wat ik leuk vond om te doen. Dus waarom zou ik daar nu mee stoppen? Juist ja. Daar is geen reden voor.

Alleen maar positieve vibes

Nadat ik deze super gezellige middag achter de rug heb gehad heb ik veel positieve moed gekregen. Niet alleen dat ik terug ga keren naar dit heerlijke restaurant, maar dus ook dat ik ga proberen weer actief te zijn onder de naam Regards Lauryn. En nu dus niet alleen op Instagram, maar ook weer als vanouds op de blog! Yay. Hebben jullie weleens zo’n motivatieboost gehad?

Regards,
Lauryn