In het leven als blogger/freelancer heb ik een hoop geleerd (en nu bedoel ik écht een heleboel). Veranderende dingen is daar één van. Vandaag vertel ik jullie hoe ik over dit onderwerp denk.

Als allereerste wil ik vertellen dat ik eerst juist wilde dat dingen veranderen. Dit gevoel had ik dagelijks. Dan vond ik mijn pagina of logo bijvoorbeeld niet meer mooi en paste ik het aan. Ik weet dat het veranderen van dingen goed kan zijn, maar om dit nu zo regelmatig te doen ben ik niet zo zeker over. Het helpt namelijk totaal niet voor het verkopen van je merk. De doelgroep herkent het merk namelijk dan niet meer en dat is zonde.

Wanneer je een merknaam, logo of iets anders wekelijks veranderd vergeten mensen werkelijk de identiteit van het bedrijf. Deze dagen zie ik enorm veel bedrijven en bloggers die hun identiteit veranderen. Maar ik heb eigenlijk geen idee waarom ze dat doen. Het is toch zonde om iets weg te doen wat je in al die jaren al hebt opgebouwd? Wil je dan niet verder groeien? Dat zou ik tenminste wel doen na de drie jaar dat Regards Lauryn al bestaat.

Wat vinden jullie ervan als bedrijven hun identiteit regelmatig veranderen?

Regards,
Lauryn