Heyhoi! Dat is lang geleden, zeg. En huh? Blog ik nou weer in het Nederlands in plaats van in het Engels? Ja zeker, goed gezien. Vorige week mocht ik aanwezig zijn bij een bloggers evenement van Hunkemöller in thema van hun Bra Party campagne.

Wat was het super gezellig om samen met andere bloggers en influencers te mogen lunchen bij Frenchie Café te Utrecht. Daar serveren ze échte hipster gerechtjes en is het interieur perfect geschikt voor hippe meiden.

Bovenstaande afbeeldingen geven een beeld van mijn middag in Utrecht. Het café, de lunch en de prachtige lingerie van Hunkemöller zelf. Maar wat is Bra Party nou precies? Nou, dat houdt in dat je gedurende deze campagne de derde bh gratis (!!!) krijgt óf de tweede bh met 50% korting. Hoe leuk is dat?! Zo kom je nog eens aan je bh’tjes, niet waar?

 

View this post on Instagram

 

Yay it’s #braparty bij @hunkemoller: 2e bh met 50% korting of 3e bh gratis (!!!) ??✨ // #spon

A post shared by Lauryn (@regardslauryn) on

Cadeautje 🙂

Na afloop kreeg ik een goodiebag mee met twee prachtige setjes. Onder andere de bh die ik op bovenstaande foto draag. Zó blij mee! Al met al, het was een geweldige dag en ik kijk met een lach terug naar deze middag. Koop jij weleens lingerie bij Hunkemöller?

Regards,
Lauryn