Sinds afgelopen maand kan ik mij officieel een ‘Etos Friend’ noemen. In het artikel van vandaag zal ik jullie vertellen wat dit inhoud en nog meer interessante dingen hierover.

Etos is een Nederlandse drogist die in mijn ogen altijd met de tijd meegaat. Ze vertegenwoordigen altijd nieuwe producten die een erg modern uiterlijk hebben. Super leuk! Daarnaast zijn de prijzen van hun eigen merk producten altijd betaalbaar. Deze lopen namelijk nooit heel erg op. Ikzelf ben erg tevreden met de prijs-kwaliteitverhouding.

Etos Friends?

Toen ik afgelopen maand gevraagd werd om één van de Etos Friends te worden was ik erg verward. Wilden ze Regards Lauryn écht als ambassadeur? Toen Etos mij hiervoor benaderde hoefde ik er dus geen seconde over na te denken. Hoe leuk?! #Etosfriends is een groep van circa vijftig influencers. Deze influencers willen de producten van Etos testen en delen met hun volgers.

Wat ik met deze blogpost probeer te zeggen is dat ik vanaf nu iedere maand een paar Etos producten zal ontvangen. Hierdoor zal je dus ook meer content over Etos voorbij zien komen. Zowel blog reviews als content op Instagram. Hopelijk vinden jullie dat niet erg ;-).

Al benieuwd geworden naar de content die ik voor Etos ga maken? Volg mij dan op Instagram: @regardslauryn om up-to-date te blijven van de laatste foto’s en blogposts.

Regards,
Lauryn