Haha, je weet vast nog wel die periode dat ik enorm verslaafd was aan make-up. Een jaar geleden ongeveer. Ik wil niet zeggen dat dit niet meer geldt, maar ik weet wel zeker dat deze interesse is verminderd.

Één, misschien twee, jaar geleden kreeg ik veel (en dan bedoel ik écht heel veel) make-up opgestuurd om te reviewen op Regards Lauryn. Ik denk dat ik iedere week wel een pakketje thuis gestuurd kreeg. En ik werd keer op keer verliefd op de producten die er in zaten. Gek toch?

Het nieuwe plan

Ik had zonder grappen een obsessie met nieuwe make-up. Na het ontvangen van dit soort cosmetica producten ruimde ik de artikelen in mijn ladekast en kwamen ze er (bijna) nooit meer uit. Dat is zo zonde! Nog niet heel lang geleden is het mij opgevallen dat deze obsessie steeds meer afneemt. Het heeft vast te maken gehad met het feit dat ik nu veel minder make-up ontvang in perspakketjes. Hierdoor realiseerde ik mij dat ik het ontvangen van nieuwe make-up helemaal niet mis, en dat ik deze sterker nog helemaal niet nodig heb. Dus heb ik een plan voor mijzelf gemaakt. Als een product opraakt, mag ik een nieuwe kopen. Maar dan van een merk dat niet op dieren test. Op deze manier wissel ik mijn make-up in voor iets beters. Ik bedoel, ik gebruik gewoon vaak en veel make-up omdat ik dat leuk vind. Is gewoon een soort hobby geworden ook.

Om het allemaal op een rijtje te zetten; ik ontving gewoon zóveel make-up dat het mij nu heeft doen realiseren dat ik zoveel helemaal niet nodig heb. Niemand gebruikt deze hoeveelheid make-up, hoor. Het is dus gewoon zonde om het allemaal te bewaren totdat het niet meer goed is. Eerlijk gezegd is het nu zo erg geworden dat ik gewoon geïrriteerd wordt als ik unboxing video’s of stories voorbij zie komen met zoveel make-up producten. Waarschijnlijk omdat ik nu weet dat het allemaal weer de kast in gaat zonder dat het gebruikt wordt. Oké, misschien gebruiken zij de make-up wel meer dan ikzelf deed, omdat zij MUA zijn bijvoorbeeld. Maar nee, het kan niet dat een mens op de wereld zoveel gebruikt… Wat vind jij ervan dat bloggers zoveel make-up opgestuurd krijgen?

Regards,
Lauryn