Laatst werd mij het volgende gevraagd: “Waarover gaat Regards Lauryn?” Gek genoeg moest ik daar toch even over nadenken. Want dat zijn in de afgelopen 4,5 jaar zoveel verschillende onderwerpen geweest…

Jullie kennen mij van de beauty reviews, de mode posts, de spirituele en astrologische artikelen en noem maar op. Eigenlijk is er dus niet één onderwerp waar Regards Lauryn over gaat. Mijn antwoord op de vraag was namelijk: “Eigenlijk is Regards Lauryn de rode draad van mijn leven. Ik neem mijn volgers mee met de onderwerpen die mij op dat moment interesseren”. Pas toen ik deze woorden had uitgesproken, wist ik wat ik zei. Ook al zeg ik het zelf, ik vond het best mooi verwoord. Want het omschrijft precies wat Regards Lauryn inhoudt. Komende periode neem ik jullie dan ook mee naar een nieuw deel van mijn leven en dus ook een nieuw onderwerp: het influencers/business leven.

In de komende periode wil ik jullie, door middel van blogposts, meenemen in mijn kijk op het business leven. Hoe ik om ga met het bijwonen van evenementen in combinatie met school. Maar ook hoe ik handel en denk over bepaalde samenwerkingsverbanden. Ik verwacht niet dat ik veel beauty gerelateerde artikelen meer zal publiceren. Maar never say never, wie weet heb ik enorm veel zin om zo’n artikel te schrijven en gooi ik er zomaar een online. Daarnaast houd ik er ook nog steeds van om luchtige posts te publiceren over bepaalde evenementen waar ik ben geweest of andere dingen die ik heb meegemaakt. Misschien iets minder inhoudelijk, maar voor mij wel heel fijn om met jullie te kunnen delen.

Instagram

Wat betreft Instagram, ik ben nog steeds bezig om mijn Instagram profiel naar een hoger niveau te tillen. Dat probeer ik door regelmatig te posten en actief te reageren op andere accounts. De content zal hetzelfde blijven, ik vind het namelijk erg leuk om mijn outfits met jullie te delen. Daarnaast zal ook het beauty gedeelte op mijn profiel blijven bestaan. Dit is hét onderwerp waar Regards Lauryn mee is ‘opgegroeid’. Ikzelf vind het super interessant om nieuwe producten te kunnen (en mogen) uitproberen en mijn ervaring met jullie te delen. Dit zal ook een reden zijn dat veel van jullie mij (nog steeds) volgen op Instagram. Dus waarom zou ik hier ineens mee stoppen?!

Nu jullie weten dat de content op regardslauryn.com gaat veranderen hoop ik jullie voldoende geïnformeerd te hebben en jullie de volgende keer weer te zien!

Regards,
Lauryn