Als je het mij vraagt ben ik behoorlijk geobsedeerd door de maan en haar fasen. Toen ik zag dat er hiervan ook sieraden (sets) bestaan, begonnen mijn handen te kriebelen. Ik moest er gewoon iets van hebben!

Onlangs kreeg ik de vraag van The Happiness Boutique om samen te werken. Het is een Duits merk dat veel mooie sieraden verkoopt. Toen ik door hun webshop scrolde zag ik al direct leuke items die ik zou willen kopen. Ja, dat is voor mij al een goed teken.

De sieraden setjes van The Happiness Boutique komen in een super schattig doosje. Op de verpakking is meteen duidelijk dat het om hun merk gaat. Met prachtig roze letters staat er namelijk ‘Happiness Boutique’ op gedrukt. Daarnaast ontvang je naast het mooie doosje ook een visitekaartje en andere informatie die belangrijk is om te bekijken.

De sieraden in proportie

Op bovenstaande foto’s kan je twee Snapchats zien waarop ik de items uit de jewelry set draag. Ik vond dat jullie ook foto’s te zien moesten krijgen waarop ik de sieraden draag, omdat je nu de proportie makkelijker kan inschatten. Je kan precies zien hoe lang de ketting is en waar hij ongeveer valt. Ikzelf vind dit erg belangrijk, omdat ik snel de fout maak om bijvoorbeeld een ketting te kopen die werkelijk langer (of korter) is dan ik had gedacht. Dat is zonde.

Ik heb speciaal voor jullie een kortingscode geregeld. Als je ‘regardslauryn’ gebruikt bij het afrekenen krijg je 10% korting (duurder dan €19,00). Wees snel, deze code werkt tot en met 8 maart 2019. Neem snel een kijkje op happinessboutique.com

Regards,
Lauryn