Het woord ‘Etos Friends’ heb je inmiddels al een aantal keer voorbij zien komen, of niet? Vandaag schrijf ik mijn allereerste (gesponsorde) artikel over de gezichtsmaskers van Etos.

Op dit moment heb ik drie (van de vijf) gezichtsmaskers geprobeerd. Helaas heb ik nog steeds geen tijd gehad om de laatste twee uit te proberen. Echter denk ik dat ik al een heel eind kom met de drie die ik wél uitgeprobeerd heb.

De maskers:

De choco (smoothing) mask was het eerste masker dat ik heb getest voor Etos. Als eerste wil ik erover kwijt dat de geur echt top is. Daarnaast voelt mijn huid super zacht aan nadat ik het masker er weer afgewassen heb. Ja, dit is al een toppertje hoor. Het enige negatieve aan dit masker is dat mijn huid er wat rood uitzag nadat het masker verwijderd was. Maar dat is in principe niet heel gek na het gebruiken van een gezichtsmasker.

De oil (deep cleansing) mask is mijn favoriete masker van de drie. Waarom? Omdat de geur mijn enorm erg aanspreekt. Super chill! Dit masker ga ik een miljoen keer kopen, dat weet ik zeker. Ook na dit masker kreeg ik weer een rode huid, wat na een tijdje wel weer is weggetrokken. No worries.

En het laatste maar niet de minste, de strawberry (smoothing) mask. Dit masker vond ik, ten opzichte van de andere twee, erg tegenvallen. Het masker werd namelijk niet hard, maar bleef zacht en vloeibaar. Uiteraard weet ik dat er maskers zijn die zo horen te zijn, maar toch vond ik het wat gek aanvoelen. Nee, dat zou ik niet zo gauw nog een keer op mijn gezicht smeren. Wat mij echter wel opviel aan dit masker, is dat ik hiervan géén rood gezicht kreeg. Het masker deed gewoon zijn werk, want ik had achteraf gewoon weer een zacht huidje. Prima masker dus, maar voor mij niet voor herhaling vatbaar.

Details

De maskers zijn stuk voor stuk verkrijgbaar voor maar €0,99. Ook moeten al deze gezichtsmaskertjes op je gezicht blijven voor circa 10 tot 15 minuten voor het gewenste effect.

Regards,
Lauryn