Joepie, ik ben eindelijk geslaagd van het Voortgezet Onderwijs. Ik heb er zes jaar over gedaan om mijn havo diploma in ontvangst te mogen nemen, maar dat maakt mij niet minder trots. Tijd voor een vervolgopleiding.

Nu ik de havo heb afgerond is het tijd om te kijken naar een vervolgopleiding. Of nou ja, dat moest ik al gedaan hebben eigenlijk hè? Na komende zomer ga ik ‘Media, Informatie en Communicatie (MIC)’ studeren. Dit is een hbo opleiding aan de Hogeschool van Amsterdam. Het is de bedoeling om deze opleiding vier jaar te volgen waarna ik mijn bachelor diploma met beide handen mag aanpakken. Maar goed, dat duurt nog even haha.

Je wist vast al dat ik net terug ben uit New York City. Wauw, wat is dat een prachtige stad zeg. Ik zou er zeker nog een keer terug gaan. Komend weekend ben ik in Brussel (België) en het weekend daarop zit in in Berlijn (Duitsland). Ja, ik kijk zeker uit naar deze periode. Wanneer ik naar Berlijn ga, mag ik essence’s grote birthday bash party bezoeken. Daar heb ik jullie toch over verteld?

Hierna heb ik verder nog geen plannen gemaakt. Wat zijn jouw plannen voor deze zomer?

Regards,
Lauryn