Regards Lauryn bestaat alweer meer dan drie jaar op dit moment. Dat betekent dat mijn vorige visitekaartjes in datzelfde jaar zijn gemaakt. Deze passen totaal niet meer bij de stijl die ik nu voor Regards Lauryn hanteer. Dus heb ik besloten nieuwe kaartjes te maken.

Het is je vast al opgevallen dat ik twee kleuren gebruik voor Regards Lauryn. Een groenige en rozige kleur. Ik heb er daarom voor gekozen ook twee verschillende soorten visitekaartjes te laten drukken. De groene business cards ben ik van plan uit te delen op lifestyle events. De roze voornamelijk bij beauty events. Zo heeft iedere kleur een bepaalde waarde. Dit is toch geweldig?

Misschien klinkt dit een beetje gek in de oren, maar ik werd oprecht blij toen ik de kaartjes binnen kreeg. Ze zien er super mooi en clean uit als je het mij vraagt. Ja, ik kan wel stellen dat ze goed gelukt zijn. Daarnaast ben ik ook erg tevreden met hoe ze uit de druk zijn gekomen. Dat is altijd even afwachten, omdat iets op scherm toch anders kan lijken dan in de werkelijkheid. Yay!

Het proces

Laat me je meer vertellen over het proces achter de visitekaarten. Ik ben namelijk begonnen met het maken van verschillende ontwerpen in Adobe Photoshop. Maar dit ontwerp is degene die er het mooiste uit is gekomen. Toen ik toch nog wat eentonig vond heb ik het design in verschillende kleuren gemaakt om te kijken welke kleur het meeste op zou vallen. Toen ik de groene en roze kleur beide enorm schattig vond, leek het mij een goed idee beide ontwerpen te behouden. Hierna ben ik naar fotofabriek.nl gegaan. Dit is een website waar je jouw eigen afbeeldingen op producten kunt laten drukken. Erg schattig en persoonlijk. Maar waarom Fotofabriek? Ik zag dat ze op deze website goede kwaliteit leveren voor een prima prijskaartje. Ik bedoel, ze schrikken mijn absoluut niet af met hun prijzen.

Weet jij op welk moment je eigenlijk een visitekaart geeft? In vele gevallen gebeurt dit op verschillende soorten evenementen. Voor mij is dat voornamelijk op persevents waar ik in contact raak met andere bloggers en bedrijven. Wanneer het gesprek dan afloopt kan je áltijd jouw kaartje geven. Toch handig als diegene jouw contactgegevens heeft, mocht diegene jou nog willen spreken voor een of andere reden. Je weet maar nooit wat je aan elkaar kan hebben in de toekomst. In sommige gevallen geeft de ander zijn kaartje ook aan jou, dat is prettig.

Regards,
Lauryn