Jullie kennen het gevoel vast wel. Dat moment dat je nieuwe muziek hebt gevonden die jou een super goede vibe geeft. Een nummer met een heerlijke bass, een chille melodie en een goede tekst. Ja, dat is wat we willen tegenwoordig. Damn.

In de zomer vind ik het vooral heel chill om Spaans-talige nummers op te zetten. Deze geven mij namelijk dat echte zomergevoel. Heerlijk is dat. Over de rest van het jaar gezien draai ik vaak heel variërende muziek. Van Amerikaanse hiphop naar deep house.

Maar dan wel met goede kwaliteit

Naar nieuwe muziek luisteren kan natuurlijk heel chill zijn, maar het moet wel samen gaan met goede kwaliteit. De muziekbron moet goed zijn, maar de boxen waar het geluid uit komt ook. Dit is waarom ik betaal voor een Premium Spotify account én luister met mijn Sudio Sweden headphones.

Onlangs heb ik namelijk een iPhone 7 PLUS gekocht waardoor ik niet meer kan luisteren met een mini-jack aansluiting of een AUX kabel. Ik vond het daarom enorm belangrijk om een headset met bluetooth aan te schaffen. Gelukkig gaf Sudio Sweden mij deze mogelijkheid. Zij verkopen de meest minimalistische en moderne oortjes die te verbinden zijn met zowel bluetooth als kabel. Hoe vet is dat? Voor de beste muziek ervaring gebruik ik mijn Regent earphones het meest. Deze zorgen er namelijk voor dat ik mijzelf even kan afsluiten van de buiten wereld. Zo kan ik mij volledig focussen op de muziek die ik aan het luisteren ben. Helemaal top.

Regards,
Lauryn