Het Nederlandse Etos komt met een nieuwe beauty collectie. Vandaag behandel ik de Hawaiian Guava en Pinapple lijn. De collectie gaat over de reis van schoonheid: “Etos takes you on a wellness trip around the world”.

Op het eerste gezicht ziet de verpakking er erg schattig uit. De kleuren, het design het is gewoon alles dat er bevredigend uitziet voor mij. Ik bedoel, dat ik erg belangrijk omdat ik anders een product niet zou kopen. Dus, conclusie, de verpakking moet er aantrekkelijk uitzien. Check!

Kijk zelf eens naar de verpakkingen, zeg nou eens eerlijk, wat vind jij ervan? Ik ben altijd nieuwsgierig naar andermans mening. Oké, dus een week nadat ik deze producten heb ontvangen besloot ik ze daadwerkelijk te testen. Toen ik ermee onder de douche stond realiseerde ik mij dat de geur enorm zoet is. Persoonlijk houd ik niet zo van zoete geuren en was dit dus een enorm afknapper voor mij. Nope, deze lijn zal dus (helaas) niet vaak gebruikt worden door mij.

Hieruit concludeer ik dat producten er dus super interessant en aantrekkelijk uit kunnen zien, zonder dat ze het werkelijk zijn. En iedereen heeft natuurlijk een andere mening en een andere smaak. Het is dus handig om altijd zelf even een Etos binnen te stappen en zelf te ruiken voordat je het aanschaft. Op zo’n moment weet je zeker dat je het juiste artikel aanschaft.

De andere geurlijnen uit ‘journey of beauty’

Naast deze Hawaiian Guava & Pinapple lijn zijn er ook drie andere geurlijnen in dezelfde collectie ‘journey of beauty’. Deze hebben de volgende namen: ‘African Marula Oil & Baobab’, ‘Nepalese White Tea & Rice’ (mijn favoriet!!!) en ‘New Zealand Manuca Honey & Beeswax’. Welke zou jij willen uitproberen?

Regards,
Lauryn