Zoals je weet ben ik een paar maanden geleden officieel bekroond tot ‘Etos Friend’. Ik voel me oprecht vereerd om er één te mogen zijn. Etos Friends mogen iedere maand producten uittesten en aan hun volgers laten zien.

Eerder heb ik nooit echt uitgebreide blogartikelen geschreven over de goodiebags die ik van hen heb gekregen, maar ik vond dat dit het moment was voor veranderen. Ik bedoel, ik wil wel graag schrijven over de producten die ik ontvang. Op deze manier kan ik er namelijk meer over kwijt dan alleen in het Instagram post.

Welke producten zitten er in de box?

Deze maand heb ik een aantal producten uit de ‘Spicy Mandarin’ collectie gekregen. Om precies te zijn: een shimmering body cream (€5,99), een sparkling décolleté fluid (€5,99) én een enriching shower foam (€4,99). Je ziet ze in bovenstaande foto.

To be honest, vind ik de geur niet heel lekker. Hij is misschien iets te zoet voor mij. Deze ga ik dus niet zelf gebruiken, maar zal ik weggeven aan een vriend of vriendin. Of wie weet in een winactie binnenkort.

Naast dat de geur mij persoonlijk niet aanspreekt ben ik wel groot fan van de verpakkingen. Het rood ziet er zo classy uit. Dit is écht de perfecte look voor een kerstcadeau. Deze mooie producten zitten verpakt in een prachtig rode doos met een gouden strik als finishing touch. Perfect om weg te geven dus. Wat vind jij van deze december box?

Regards,
Lauryn