Afgelopen december heb ik een heleboel schattige perspakketjes ontvangen van merken waarmee ik heb samengewerkt. Onder andere een ‘thank you box’ van essence cosmetics. Ze zijn allemaal super aardig tegen me en ik ben ze meer dan dankbaar voor alles wat ze voor Regards Lauryn hebben betekend.

Essence is een merk waarmee ik sinds vorig jaar mee samenwerk. Ik denk dat het allemaal is begonnen bij het moment wanneer ik naar hun big birthday bash ging in Berlijn. Ik was hiervoor gekozen om Nederland te ‘vertegenwoordigen’. Als blogger bedoel ik dan hè. Dit was mijn allereerste internationale trip als pers. Een geweldige ervaring waar ik er graag meer van zou willen.

Dus, naast dat ik essence erg dankbaar ben voor het geven van enorm veel goodies en ervaringen, waren zij mij ook erg dankbaar. “With this box we would like to thank you for your love & support, trust & positive feedback throughout the last years.” Hoe schattig?! ?

In deze ‘thank you box’ gaven ze me een aantal flawless items om komende feestdagen mee te rocken. Om er prachtig uit te zien aan het einde van 2017. En wel ja, ze zijn hierin geslaagd.

Maar wat zat er eigenlijk in de box?

Een make-up tasje, een oogschaduw palette, een oogschaduw kwast en  een prismatische lipstick topper. Super cool toch? Al deze producten zorgen er niet alleen voor dat je make-up look glinstert, maar ook de verpakkingen van deze producten zien er fabuleus uit. Ik bedoel; wauw – look at them. Je wilt zeker gezien worden met deze prachtige producten. Gebruik jij weleens producten van essence cosmetics?

Regards,
Lauryn