Er zijn zóveel moment waarop ik zeg: “shit, dit [item] is super tof, maar ik heb niet genoeg geld….”. Met een treurig gezicht zeg ik dan gedag tegen het perfecte kledingstuk. Het is alsof je verliefd wordt op het eerste gezicht, maar je diegene daarna nooit meer gaat zien :-(.

Haha oké, misschien is bovenstaande een beetje overdreven. Maar komt het je niet bekend voor? Want als dat zo is, dan heb ik je een hoop te vertellen over het moment wanneer dit mij overkomt. Pak lekker een kop thee en wat koekjes, want hier komt het:

☾ zeg gedag tegen look-a-likes

Ik durf te wedden dat er genoeg andere winkels zijn die hetzelfde kledingstuk verkopen. Oké, misschien niet van exact hetzelfde merk. Maar toch, het ziet er toch hetzelfde uit of niet? Meestal koop ik in dit soort gevallen een product dat er goed op lijkt. Dat is het zeker waard. Het kan dus zeker geen kwaad om voor hetzelfde item te zoeken in verschillende winkels. De prijzen variëren namelijk enorm. Dit klinkt misschien een beetje tegenstrijdig, maar zelf ben ik ook geen voorstander van nep merken kopen. Neem bijvoorbeeld een Guess T-shirt, die maar €5,00 kostte op de markt. Nee, dat gaat gewoon te ver. Maar ik bedoel meer geïnspireerde artikelen die er iets van weg hebben. Ga er eens naar op zoek, je zult er zeker tevreden mee zijn.

☾ een duur kledingstuk per keer

Dit klinkt veel moeilijker dan het werkelijk is. Kijk, als je eens in de maand een duurder kledingstuk koopt, heb je bij het einde van het jaar al een hoop duurdere items verzameld. Waarom ik dit aanraad is omdat je de merkkleding gegarandeerd leuk zal blijven vinden. Het is het daarom ook waard om hier een langere tijd mee te doen. Vaak is merkkleding gewoon tijdloos. Daarnaast zal je je een stuk lekkerder in je vel voelen met deze items aan, waardoor je de stukken dus ook meerdere malen draagt dan een goedkoper kledingstuk, niet waar?

☾ vraag geld voor verwaarloosde kleding

We hebben allemaal wel kledingstukken in onze kledingkast liggen die we bijna nooit dragen, eerlijk? Dus waarom zou je het in de donkere garderobe laten hangen terwijl je er iemand anders ook een groot plezier mee kan doen? Tegenwoordig zijn er applicaties die het je veel gemakkelijker maken om deze items te verkopen. Ik zeg, gewoon doen en verdien er wat geld mee. Je zal er zeker blij mee zijn wanneer je het geld ontvangen hebt en vervolgens dat ene toffe kledingstuk kan kopen die je afgelopen week in de etalage zag hangen. Thank me later xxx.

Regards,
Lauryn