Huh druk bezig met zaken doen? Ik begrijp de verwarring, want zoals je wellicht weet heb ik afgelopen periode onder een steen geleefd. Ik was te druk met niets doen. Oké, misschien was ik bezig met huiswerk en andere dingen voor school, maar daarnaast heb ik eigenlijk helemaal niks gedaan.

Eerlijk gezegd heb ik geen idee waardoor dit precies kwam, maar op het moment heb ik tóch de motivatie gevonden om verder te gaan. Ik wilde heel graag doorgaan met SHOPRELA, maar daarnaast wilde ik Regards Lauryn ook weer optimaliseren. Ik bedoel, niemand gaat mijn blog ooit nog lezen maar ik kan op z’n minst mijn Instagram profiel verbeteren.

Al moet ik zeggen dat het erg goed gaat hoor, op Instagram. Ik heb de 13k volgers alweer behaald. Wauw, het leven is soms best goed, haha. Maar goed, in dit artikel wilde ik eigenlijk schrijven over zaken doen met SHOPRELA en het proces daarvan.

Ik bedacht me dat ik eerder nooit iets aan de marketing van SHOPRELA heb gedaan. Dat is vast ook de reden dat ik nog niet zo extreem veel telefoonhoesjes heb verkocht. Stom toch? Ik dacht dat het een goed idee zo zijn om hierin vooruitgang te boeken. Oké, hiervoor werden de pakketjes altijd met handgeschreven kaartjes verstuurd. Van die kaartjes waar dan ‘bedankt voor je bestelling’ op staat en dergelijke. Maar nu dacht ik dat dat wel heel leuk en persoonlijk is, maar niet erg professioneel lol. Dus ik ben begonnen met het maken van een nieuw ontwerp dat lijkt op mijn bestaande visitekaartjes. Deze kaartjes ben ik van plan te geven bij de bestelling zelf. En ja, ik ben er zelf al erg enthousiast over.

Maar waar?

Hiervoor wil ik Studentendrukwerk.nl nog even bedanken, omdat zij het voor mij mogelijk hebben kunnen maken. Dit is een goede website omdat je via hun meerdere producten geprint kan hebben. Vooral voor studenten zoals ik is het ideaal. Ik besloot dan ook bij Studentendrukwerk mijn ontwerp te uploaden en deze door hun te laten drukken. Maar naast visitekaartjes kan je ook je thesis laten printen en binden. Klinkt goed hé?!

Oké, even over de kwaliteit gesproken. De kaartjes zien er prachtig uit, maar voelen daarnaast ook top aan. Ik ben er zo blij mee! Ik denk dat het bestellen van deze kaartjes mij een stap dichterbij het actief zijn met SHOPRELA heeft gebracht. Ik bedoel, nu ik deze kaartjes heb kan ik ze ook weggeven. Het zou haast ongemakkelijk zijn als ik ze allemaal zou bewaren. Hoe is jouw persoonlijke leven op het moment?

Regards,
Lauryn