Afgelopen december was er een avond waarop ik thuiskwam van een super leuk persevenement toen ik een super grote doos op de tafel zag staan. Het pakketje was van Dr. Organic, voor mij. Spannend!

In 2017 deed ik samenwerkingen met MVPR. Zij hebben mij altijd ondersteund en producten toegestuurd die ik mogelijk interessant kon vinden. Dus toen ik zag dat het pakketje van hen kwam werd ik nog enthousiaster. De doos was binnen no-time geopend.

Woah! Toen de doos geopend was zag ik enorm veel producten van Dr. Organic. Dit was een merk waar ik eerder nog nooit van had gehoord. Daarnaast vond ik de verpakking van de producten er ook niet heel gezellig uitzien. ‘Wat is dit?’, dacht ik nog. Ik opende een tube en begon direct te ruimen. Hmm, wat is dit voor gekke geur? Het was geen geur die stinkt, maar ook geen geur die mij direct aansprak. Vervolgens begon ik de verpakking en het bijgevoegde persbericht te lezen. Ik kwam erachter dat de producten gebaseerd zijn op houtskool. Goh, dat ik daar nog niet achter was gekomen met de grote letters ‘activated charcoal’ op de verpakking.

Activated charcoal onder de douche?

Oké, dus mijn eerste ervaring met deze producten was niet heel positief. Maar, dat betekent niet dat ik niet meer nieuwsgierig was. Uiteraard heb ik de producten gewoon gebruikt onder de douche. Want ja, wie weet is de werking ervan wel wonderbaarlijk. Toen ik de shampoo had gebruikt werd de ervaring met het product al een stuk beter. Ik begon het product zelfs chill te vinden. De geur? Tja, daar moet je maar even aan wennen. Het is voor mij nu geen gekke geur meer.

En dan hebben we ook nog de tandpasta, die ik al interessant vond ik het eerste gezicht. Dit is echt goed spul, haha!

Nadat ik jullie dit allemaal heb verteld, heb ik eens diep nagedacht. Mijn eerste ervaring was namelijk niet de ervaring die geldt. Ik bedoel, in eerste instantie was ik er best negatief over, maar achteraf zag ik dat het eigenlijk een prima product is. En ik vind dat die (positieve) ervaring uiteindelijk telt. Ik heb hiervan geleerd dat je dus niet blind kan vertrouwen op eerste ervaringen. Je moet dingen altijd eerst uitproberen, voordat je er een échte mening over vormt. Om kort samen te vatten vind ik de producten van Dr. Organic stuk voor stuk prima artikelen. Ze zijn verkrijgbaar bij Holland & Barrett, dus mocht je geïnteresseerd zijn; you know where to find them.

Regards,
Lauryn