Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in horoscopen en sterrenbeelden. De laatste tijd is dat alleen maar meer geworden en besloot ik net wat dieper te gaan in mijn eigen sterrenbeeld: Waterman.

Het heeft even geduurd voordat ik zeker wist dat ik een betrouwbare bron te pakken het op het internet. Maar hell yes, ik weet nu zeker dat dit de meest betrouwbare is geweest. Helaas had ik geen tijd om letterlijk de boeken in te duiken. Het bezoeken van de bibliotheek zat er niet in voor mij. Helaas, wellicht voor een andere keer.

Maar wat heb ik dan precies gevonden op het internet?

Element: Air
Quality: Fixed
Color: Light-Blue, Silver
Day: Saturday
Ruler: UranusSaturn
Greatest Overall Compatibility: LeoSagittarius
Lucky Numbers: 4, 7, 11, 22, 29
Date range: January 20 - February 18

Eerlijk gezegd ben ik compleet verrast. Saturnus is namelijk altijd al mijn favoriete planeet geweest, ik had hier alleen nooit een reden voor. Nu zie ik het dat mijn ‘heerser’ is. Dat is toch super gaaf?! Daarnaast blijkt dat zaterdag, ‘mijn dag’ is. Hierover ben ik ook in de positieve zin verbaasd. Ik vind zaterdag namelijk een heerlijke dag, omdat ik op deze dag altijd een goede vibe heb. Waarom? Omdat ik weet dat ik de volgende dag (zondag) nog steeds vrij ben en ik geen verplichtingen heb op deze (zater)dag. Waar ik het overigens niet compleet mee eens ben zijn de geluksgetallen. Mijn geluksgetal is om een of andere reden altijd ‘3’ geweest, deze staat er helaas niet tussen. Jammer!

Toen ik meer naar beneden scrolde op de website, vond ik dit:

Strengths: Progressive, original, independent, humanitarian
Weaknesses: Runs from emotional expression, temperamental, uncompromising, aloof
Aquarius likes: Fun with friends, helping others, fighting for causes, intellectual conversation,
a good listener
Aquarius dislikes: Limitations, broken promises, being lonely, dull or boring situations,
people who disagree with them

En ik ben ervan overtuigd dat het meeste van deze dingen waar is. Laten we zeggen dat ik me hier wel in kan vinden en herkennen. Dat vind ik echt super tof. Want je weet dat sterrenbeelden gaan over wat jijzelf gelooft. Het is iets over wat jij ziet in jezelf. Dus wanneer je jezelf niet herkent in een van jouw karakteristieken dan moet je jezelf misschien anders bekijken op dat gebied. Ik weet het ook niet hoor, maar zo denk ik er in ieder geval over.

Regards,
Lauryn

PS. alle informatie is gevonden op astrology-zodiac-signs.com