Hoevaak heb ik inmiddels al gedeeld dat ik mijn eigen telefoonhoesjes wil verkopen? Ja, vast een heleboel. En ja, ik ben nog steeds bezig dit realiteit te maken.

In eerste instantie ben ik begonnen met schattige dingen te tekenen. Dingen die wel leuk zouden staan op een telefoonhoesje. Zo gezegd, zo gedaan. Ik heb mijn designs geüpload in een programma waar je kan zien hoe het er uit zou zien op je smartphone. Ja, het ziet er echt veel beter uit dan ik ooit had kunnen denken. Sinds dit moment ben ik steeds beter geworden in het tekenen van dit soort kleine designs. Het werd dus echt tijd om deze designs uit te draaien en te proberen op mijn smartphone.

Om eerlijk te zijn ben ik best trots op mijzelf, haha. Het ziet er zo leuk en schattig uit. Ik wil er alleen maar meer maken haha! Gelukkig zijn er websites als casecompany.world waar ik mijn eigen telefoonhoesjes kon ontwerpen. Het is zo makkelijk, je zou het zelf ook eens moeten uitproberen. Dit is namelijk werkelijk de website waar ik mijn design op een case heb laten drukken. Ik werd werkelijk verrast door de goede kwaliteit die vervolgens bij mij op de deurmat viel.

Hoe verder?

De volgende stap is het zoeken van een bedrijf die werkelijk met mij samen zou willen werken zodat ik de hoesjes ook echt kan gaan verkopen. Misschien kan ik transparante hoesjes kopen en zelf een manier vinden om ze te drukken. Hmmm, daar moet ik nog eens over na gaan denken. Ik houd jullie op de hoogte!

O ja, laat mij ook even weten wat voor smartphone jij hebt. Dit helpt mij met het doen van een research op het moment.

Regards,
Lauryn