Afgelopen woensdag ben ik naar Delft geweest om even wat rond te kijken. Ik bedoel, Delft is gewoon een hele leuke stad. Tegen het einde van de dag besloten we te genieten van ons drankje: CATZ gin.

Op warme, zonnige dagen bestel ik misschien wat sneller een heerlijke cocktail of een flesje wijn. Maar op dit moment besloot ik om voor totaal iets anders te gaan. Ik ging voor CATZ gin & tonic. Ik werd eigenlijk al verliefd op de naam (catlady overhere).

“Wie mag ik blij maken met de CATZ gin & tonic?”

De manier waarop ze het drankje serveerde was geweldig. Ik bedoel, kijk er eens naar. In het glas zat een stukje limoen en zoethout, dat extra smaak gaf aan het drankje. Love it!

Maar goed, het drankje kan er op het eerste gezicht wel goed uitzien maar is de smaak ook bevredigend? Ja, dat was het zeker. Het gaf mij zelfs het idee om een hele fles CATZ gin te bemachtigen. Het is zo leuk om op deze manier een drankje aan te bieden aan gasten thuis. Ik krijg gelijk zin om vrienden uit te nodigen komende zomer. Een heerlijk drankje onder het genot van een aantal snacks zoals toastjes en olijven. Hmmmmm.

Maar terug naar de titel: ik denk dat dit drankje enorm populair zal worden komende zomer. Waarom? Omdat de smaak super verfrissend is. Veel mensen zullen er van kunnen genieten tijdens de warme zomer dagen. Daarnaast geeft de naam ‘CATZ’ mij ook al direct een vrolijk gevoel. Yay!

Meer weten? Bekijk de Facebook, Instagram en Website van CATZ.

Regards,
Lauryn