Nu ik eindelijk mijn rust kan vinden en alle tijd voor mijzelf heb, heb ik ook eindelijk mijn creativiteit gevonden. Hoe heerlijk is dat? Laten we kijken naar de bullet journal en zelfontworpen hoesjes die ik in afgelopen weken heb geproduceerd.

Een bullet journal is deze dagen een hot item. Omdat ik het zo regelmatig voorbij zag komen, ben ik er iets dieper ingedoken. Ik kwam een heleboel inspiratie foto’s van prachtige doodles tegen. Ik kreeg er direct de kriebels van en wilde er zelf ook een. En zo ben ik er een gestart. Mijn eigen bullet journal

 

Wat is het nou eigenlijk? Een bullet journal is een soort dagboek, maar met veel meer extra’s. Je kan er namelijk alles wat je leuk vindt in proppen. Denk bijvoorbeeld aan to-do lists, bucket lists of dergelijke lijstjes. Daarnaast kan je pagina’s maken waar je diverse activiteiten op bijhoudt. Zelf houd ik mijn fitness en yoga dagen bij, maar ook de series die ik op Netflix bekijk. Het geeft echt rust om even bezig te zijn met een dagboek als deze.

Daarnaast heb ik ook mijn eigen telefoonhoesje ontworpen via GoCustomized. Dit was namelijk een periode waarin ik het erg leuk vond om kleine, schattige dingetjes te tekenen. Toen ik deze tekeningen had afgerond vond ik het eigenlijk wel een goed idee om deze op een telefoonhoesje te drukken. En zo is het allemaal gebeurd. Ik heb diverse ontwerpen gemaakt voor mijn iPhone 7 Plus. Waarom ik voor GoCustomized ben gegaan? Omdat je hier gemakkelijk jouw eigen telefoonhoesje kan ontwerpen. Transparant, zwart, wit maar ook een softcase of een hardcase. Ik houd ervan als ik zoveel mogelijkheden heb.

Nu ik in mijn creatieve bui zit ben ik erg benieuwd naar wat er nog komen zal. Ik vind het namelijk super leuk om te doen en ben van plan om nog andere ontwerpen te maken. Van bullet journals naar telefoonhoesjes. Wat vind jij het leukst?

Regards,
Lauryn