Een letterbord zoals deze heb ik al meerdere malen voorbij zien komen. Ik ben er eigenlijk gewoon verliefd op geworden. Het aanschaffen van een eigen letterbord was dus zeker een goed plan, haha.

Als het om trends gaat ben ik hoog sensitief, hoor. Je kan wel stellen dat ik een volger ben af en toe. Vooral als het gaat over interieur. Het is gewoon leuk om je huis om te bouwen naar iets waar jij je écht thuis voelt. Daarnaast is het ook erg tof om dingen zo nu en dan te veranderen. Hoe saai is het om je huis de hele tijd hetzelfde te houden?

Met een letterbord zoals deze kan je verschillende kanten op. Je kan er quotes op plaatsen, quotes gebaseerd op jouw stemming. Zelf dacht ik direct aan deze tekst: “Coffee is always a good idee”, omdat deze altijd van pas komt. Iedere dag drink ik wel een kop koffie, of dat nu ’s avonds of ’s morgens is.

Gewoon omdat deze borden momenteel super hip zijn, kan je er erg veel inspiratie voor vinden. Je hoeft alleen maar te zoeken naar ‘letterboard’ op Pinterest et voila, daar zijn eindeloze citaten die je kan gebruiken op jouw eigen bord. Ik ben nu al aan het kijken naar teksten die ik in de winter kan plaatsen. Wat vind je van deze: “Dear summer, please come back”? Haha, ik heb zoveel lol met dit soort dingen.

Vind jij het ook zo leuk om bezig te zijn met dit soort kleine dingen? Waarom schaf je dan niet zelf zo’n leuk letterbord aan? Ze zijn niet heel duur en je kan ze gemakkelijk bestellen bij coolgift.com. Ik zou het super leuk vinden om al jullie creaties te zien!

Regards,
Lauryn