Het leven als online content creator gaat door. Ook als ik alweer even niets heb gepubliceerd op mijn weblog. Onlangs ontving ik namelijk een BLUXBOX. Maar wat is dat nu eigenlijk?

Vandaag heb ik een goede dag, dat betekent dat ik ook eindelijk weer tijd heb om een artikeltje te schrijven. Ik moet eerlijk toegeven dat ik mezelf wel een klein beetje heb geforceerd dit te doen, maar dat komt omdat ik sommige dingen ook gewoon moet blijven doen. Laten we terug gaan naar het onderwerp van deze blogpost: de BLUXBOX (maart editie).

Laat me kort iets vertellen over het merk zelf. BLUX staat namelijk voor ‘Be Lux’. Well, that makes sense to me though. In elke box die zij leveren zitten ongeveer 8 á 10 beauty producten. Deze producten variëren van miniaturen tot full-size producten. Je krijgt items in de categorieën make-up, huidverzorging, haarverzorging en nagellak. Dat klinkt voor mij erg interessant. Op deze manier krijg je namelijk de mogelijkheid om producten te testen die je uit jezelf waarschijnlijk niet eerder had gekocht. Goed, BLUXBOX heeft eerder samengewerkt met Nederlands bekendste haar en make-up stylist: Mari van de Ven. Dat is echt ziek.

De meest recente box, uit maart 2018, bevat een shampoo en conditioner van Guhl. Dit merk had ik hiervoor nooit eerder geprobeerd en werd er daarom erg nieuwsgierig naar. Ik heb ze namelijk al uitgeprobeerd. De geur is geweldig. Deze ga ik absoluut opnieuw aanschaffen zodra ze opraken. Naast deze haarproducten zitten er ook een aantal miniaturen in zoals een bodywash van Weleda, een gezichtsserum van Skin Chemists en een deodorant van Deoleen. Naast de hierboven genoemde producten zitten er nog een aantal anderen in verstopt. Ik vind het erg leuk om op deze manier verrast te worden met producten. Het voelt als een soort cadeautje.

Waarom je moet abonneren op BLUXBOX?

Zoals ik eerder genoemd heb vind ik het een goede manier van nieuwe producten leren kennen. Met een abonnement op een box zoals deze neem je een klein stapje uit de comfortzone en leer je andere producten kennen. Wellicht wel een toekomstige favoriet, je weet het maar nooit. Daarnaast is de totaalprijs een stuk lager dan je normaal voor deze producten zou betalen bij elkaar. Het is ook zo dat je mooie producten krijgt, wat het geld zeker waard is. Ben je ook benieuwd geworden en wil je je laten verrassen? Ga dan naar bluxbox.nl voor meer informatie

Regards,
Lauryn