Vooral tijdens de winter heb ik er vaak last van, een droge huid. Dat is natuurlijk erg vervelend, maar ik weet dat het gemakkelijk te verhelpen is als je de huid goed verzorgt. Dat kan mede door gehydrateerd te blijven.

Veel water drinken helpt al enorm bij het creëren van een goede huid. Het is namelijk belangrijk dat deze niet uitdroogt. Daarnaast zijn er ook een aantal andere tips en tricks om de huid te verzorgen. Namelijk met vochtinbrengende crèmes en gels. Vichy Minéral 89 is daar een mooi voorbeeld van. Je ziet al direct aan het product dat deze heerlijk verkoelend aanvoelt op de huid, vind ik zelf. Mede door de lichte kleurtinten die worden gebruikt in de verpakking.

Hoe gebruik je Vichy Minéral 89?

Eigenlijk is dit product van Vichy een multifunctioneel product. Je kan hem namelijk gebruiken vóór het aanbrengen van je dag- of nachtcrème, maar is ook op zichzelf te gebruiken. Zoals bijna altijd kon ik niet wachten om het product te gebruiken. Dus ik ben meteen aan de slag gegaan nadat ik de douche uitstapte. Wat mij opviel? Dat m’n huid erg stug aanvoelde nadat ik de gel heb aangebracht. Ik denk dat dat ook het idee is van het product, omdat je daarna eigenlijk een crème moet aanbrengen. Zo gezegd, zo gedaan. Toen ik mijn dagcrème had aangebracht voelde m’n gezicht al meteen wat zachter aan. Ik ben daarom ook van plan om dit product iedere dag te gebruiken zodat ik het echte effect kan waarnemen. Het heeft natuurlijk geen zin om het maar één dag te gebruiken.

Ondanks dat ik nog niet weet of mijn huid er werkelijk beter van wordt ben ik nu al tevreden met het product. De gel voelt namelijk super verkoelend aan op de huid en dat is precies wat ik nodig heb na een lekkere douche. De trekkende huid die ik altijd heb, neemt meteen af nadat ik de Vichy Minéral 89 heb aangebracht. Dus, mocht jij ook last hebben van een droge en/of trekkende huid, give it a try. Het product is onder andere te koop bij newpharma.nl.

Regards,
Lauryn